Viikonlopputyöntekijä

Suoraan sanottuna: tämä viikko on ollu yhtä kaaosta työn puolesta. Tuntuu, että ei saa mitään aikaseks. Työt on laahannu koko viikon, eilen sain itteäni niskasta kiinni ja keskityin vain omiin hommiin ni pääsin taas ajan tasalle.

Nyt istuskelen DataFixillä ja yritän olla avuksi. Se sujuu tosi hyvin. Oli niin turhauttavaa ku herra Mies on täälä aina yksin. Ehdotin sitten, että ollaan joulukuussa auki myös lauantait ni pääsen minäki mukaan. Ni täällä sitä nyt sitten päivystetään lauantaisin klo. 10:00-15:00. Sanotaan vaikka. että mää hoidan tuon markkinointipuolen tai jotain… :’D

Olen hengessä mukana.

Löydettiin muuten itsellemme mainostoimisto joka hoiti hommansa aivan liian lyhyellä varoitusajalla. Oiskohan ollu torstai tai perjantai viime viikolla ku laitettiin sille viestiä, että saisko mainoksen tiistaihin mennessä. Ni tottahan toki saatiin ja kiitos siitä kuuluu mainospowerille.

Yhdet nettisivutkin ollaan nyt saatu valmiiks, tai noh siis palvelinta vaille valmiiksi. Eiköhän neki saada up and running ensi viikon aikana. Se on oikeastaan mulle mieleisintä puuhaa, tuo nettisivujen teko. Mutta siihenki, kuten blogin kirjoittamiseenkin, pitää olla se oikea fiilis. Voi sitä väkisinkin yrittää saada jotain aikaseks, mutta hitaasti se silloin edistyy. Siks tälläki puolella on ollu hiljasempaa, ajanpuute on kyllä toinen iso syy hiljaisuuteen. Mutta nyt teen sen peruslupauksen: lupaan kirjotella enemmän! Ehhe, yleensä näiden lupausten jälkeen kirjottamiseen tulee pitkä paussi. Mutta yritän tehdä poikkeuksen tällä kertaa ja oikeasti olla vähän aktiivisempi.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...