Jaakonpäivät

Viikonloppu meni tosiaan Pietarsaares jaakonpäivillä, oli aivan mahtava fiilis molempina päivinä. Perjantaina lähdin sinne Robbanin ja Rogerin kans. Hukkasin kyll molemmat siinä myöhemmin mutta tulin siihen tulokseen että kyllä ne pärjää. Tapasin paljon vanhoja tuttuja ja uusia ihmisiä, eli olin ihan elementissäni. Kiitos kaikille jotka autto mua yöllä ku akku oli loppu, you are awesome.
Lauantaina bileet jatku sitte Uudessakaarlepyyssä uudessa seurassa. Öurin soitti ja herätti mut päivällä ja käski mut sinne, ni tunti myöhemmin olin jo sielä. Grillailtiin ja kuunneltiin musaa ja yhdeksältä lähdettiin sitte bussilla kaupunkiin. Sillon on suurin osa illasta menny Melodyssa, vaikka olin ajatellu että koulupuistos hengailisin. Mutta mikäs siinä, sielläki tapas paljon porukkaa. Akku oli tiätysti taas loppunu mutta tällä kertaa olin Elmerin seuras ni suunnistettiin sitte kuskin luo ja päädyttiin Uuteenkaarlepyyhyn yöks.
Jos ette oo huomannu ni mä RAKASTAN tällasia viikonloppuja ku on jotain tapahtumia. Tapaa niin paljon ihmisiä ja mä oon aina niin innoissani ku saan oppia tuntemaan jonku uuden tyypin. Aivan loistava viikonloppu siis.
Totesin tässä että seuraavaks olis sitte Juthbackan markkinat, harmi vain ku siihenki on vielä niin kauan. Vois olla jotain tapahtumia joka viikonloppu ni vois hengailla tollases porukas aina.
¨
Tulin tosiaan viime yönä takas Kokkolaa, kävin Pietarsaaren kautta hakemas Noran auton ku se tuli sillä lauantaina töitten jälkeen sinne. Harmi ku se missas meidän etkot, mutta seuraavalla kerralla sitte.

Mietin täs että kävis suihkus ja yrittäis nukkua. Nukuin melkein 12 tänään, ni vois vähän aikasemmin nousta huomenna. Tai oikeestaanhan sillä ei ole mitään merkitystä, mullahan on vielä loma. Viimistä viikkoa viedään sitte sais/joutuu (vähän sekavat tunnelmat vielä) mennä takas töihin.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...