Ihan iisisti..

Viimeaikaiset tapahtumat on saanu mut ihmettelemään ihmisiä ja niiden käyttäytymistä, niin ikään kuin sosiaalisia taitojakin. Tiedän että me kaikki ollaan ihan eri viivalla, kaikilla erillainen lähtökohta ja syitä on varmasti monia miksi osa on mitä on. Ei tästä mitään haittaa ole, välillä jää vain miettimään että miksiköhän asiat on näin. Tapahtumia on tällä viikolla tullu puitua uuden ystävän kanssa, ehkä se vähän selvitti asiaa, en mä vieläkään täysin ymmärrä. Toisaalta, ei mun vissiin tarvitsekaan.

Viikot on menny ihan mukavasti, töitä ollu ihan tarpeeks ja viikonloppusin aina ollu jotain huvia. Vaasassa ja Jepualla käyntiä, firman pikkujoulutki tuli vietettyä tossa viime viikonloppuna. Ne meni ihan mukavasti, olin luultavasti maailman paras konttoristi vielä yölläkin. Ainakin niin mulle väitettiin. Seuraavana päivänä kävin kolleegan rakennuksella tutkimassa, tuli taas se fiilis että minäkin halua rakentaa! Mutta jos nyt ensin tuon kämpän sais kuntoon ennenku seuraavaa alkaa miettiin. Sain muuten sen tasonki makkariin tilattua ja laitettua paikoilleenki, siitä tuli ihan jees. Uuden sängynki tilasin ja se tuli alkuviikosta. Mä en ymmärrä miten oon siinä vanhassa voinu nukkua ja vielä että siinä on muitaki ihmisä nukkunu. Pyydän tätä syvästi anteeksi!

Suoraan sanottuna mulla ei ole aavistustakaan mitä teen viikonloppuna. Tänä iltana tulee ehkä yks kaveri käymään, siis jos aikaa riittää mulleki. Huomisesta ei ole tietoakaan, oli ensin suunniteltu tyttöjen ilta mutta se meni vähän mönkään. Oikeastaan haluaisin Kokkolasta pois, mutta taasen toisaalta haluaisin jäädä. Vähän ristiriitaisia tunteita kaikesta taas kerran.

Tiesittekö muuten että ensi viikko on viimeinen kokonainen työviikko ennen joulua? Joululahjatki vielä ostamatta, onneks niitä nyt ei montaa tartte hankkia kerta veljien kans sovittu että ei osteta mitään toisillemme, muksuille vain. Jouluviikolla olen näillä näkymin töissä maanantain ja tiistain, pitää jonku olla päivystämässä ni ihan hyvin se voin olla minä.

En nyt jaksa enää stressata ja ahdistua mistään, sitä on saanu harrastaa ihan tarpeeksi viimeaikoina. Ottaa kaiken vaan ihan iisisti, kyllä ne aina jotenki järjestyy.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...