Eteinen – Mitä paneelin alta löytyy?

Meidän eteinen etenee hitaasti mutta varmasti. Lähtökohtanahan oli samanlaiset seinät kuin toimistossa, eli vaakapanelia kaikki seinät joten nyt aletaan olla jo voiton puolelle kun seinät ovat valkoiset. Paneelin alta tosiaan löytyi kauniit siniset seinät joidenka kanssa elimme aika kauan.

Nyt loman aikana ollaan sitten maalailtu ja pakkeloitu joten eteinen näyttää pikkuhiljaa vähän tyylikkäämmältä. Koska tila on aika ahdas ja tunkkainen päädyttiin valkoisiin seiniin ja poistettiin sisääntulosta se hurja komero / naulakko / yläkaappihässäkkkä. Se teki sisäänkäynnistä tosi ahtaan ja suoraan sanottuna se oli meillä ihan turha ja rumakin vielä, koska meidän koirat oli jyrsinyt palasia alareunasta pois. Löydettiin siihen kaunis ja yksinkertainen naulakko, jonka näytän heti kun saadaan eteinen siihen malliin, että sen voi kiinnittää.

Nyt pitäisi enää päättää minkälainen valkoinen laitetaan väriksi, niitäkin on niin monia. Mietin, että Tikkurilan valkoinen voisi ehkä olla paras ratkaisu, koska en kuollaksenikaan tiedä mikä valkoinen täällä toimistossa on. Seuraavaksi olisikin lattian vaihto ja listojen laitto, uskon että oviaukkojen ympärille saa ammattilainen tulla laittamaan listat, koska se näyttää sen verran hankalalta. Väliovetkin on pakko maalauttaa, koska nyt ne eivät todellakaan sovi muuhun värimaailmaan.

Kuten huomaatte kuvien päivämääristä, meillä ei todellakaan ole ollut mikään kiire tämän projektin kanssa. Remontoimisesta on turha ottaa mitään stressiä koska ei tämä talo kuitenkaan ihan hetkessä tule valmiiksi. Joten tehdään sitä mukaan kun on inspiraatiota ja mielenkiintoa niin kyllä se varmasti jossain vaiheessa tulee valmiiksi.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...