Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto osa 1

Kuten muun somen puolella seuraavat varmaan huomasivat; on tämä likka ollut ensimmäistä päivää koulussa. Startti oli lepponen, tutustuttiin toisiimme ja kerrottiin hiukan omasta taustasta ja yrityksestä. Meitä oli saatu kasaan tosi mukava porukka ja kaikki niin erillaisia. Käytiin läpi koulutuskalenteri ja hiukan keskusteltiin tämän vuoden trendeistä ja millaisia tämän päivän kuluttajat ovat ja mitkä asiat vaikuttavat kuluttamiseen, samaten hiukan sosiaalisen median osaa yhteiskunnassa.

Ennen starttipäivää ollaan jo alustavasti suunniteltu suuntautumiset. Koska herra mies enemmän firmalla on, oli hyvin luontevaa, että hän suuntautuu enemmänkin talousasioihin ja minä taasen asiakkuuksiin. Löydettiinkin jo mulle täydellinen kehittämisprojekti, jota olen muutenkin jo ajatellut, että pitäisi saada aikaseksi. Nyt koulun ohella saan sitten senkin asian hoidettua, lisää tästä myöhemmin…

Oon tosi innoissani tästä koulusta, sain ainakin sen käsityksen, että Suomen Yrittäjäopistolla on paletti kasassa. Senhän nyt saan nähdä tulevan puolentoista vuoden aikana, onko asia näin.

Koulupäiviä on noin kerran kuussa, muuten asiat hoidetaan siellä omassa yrityksessä. Jotenka ei tule sitä ahistavaa tunnetta, että ”pakko TAAS mennä sinne kouluun”. Vaan tutkinto suoritetaan ihan tekemällä niitä hommia mitä opiskeleekin. Toki yritysanalyysi pitää kirjoittaa, mutta sekin tottakai omasta yrityksestä, jotenka sen ei pitäisi tuottaa ongelmia.

Seuraavaa koulupäivää odotellessa..

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...