Work hard, play hard.

Ah, me ollaan alotettu aikalailla paras projekti IKINÄ! Enkä edes liioittele vaikka siltä ehkä kuulostaa. Blogiahan pidän aikalailla siksi, että saan itseäni toteuttaa ja värkätä tätä ulkoasua. Mikä tosin on kyllä nyt jäänyt vähemmälle koska innostuin tuosta wordpress.org versiosta sen verran, että tämä nyt jää vähän epähuomioon. Päästiin vihdoin tekemään kotisivuja tämän paremman puoliskoni kanssa ja mä oon niin kikseissä tästä. Voisin sen kans tehdä tällasta vaikka 24/7, meillä menee sen verran hyvin yhteen tämä ajatusmaailma ja osaamisalueet. Alkuviikosta on palaveri nettisivuista ja mä oon mukana ns. sihteerinä. Eli nyt voisi kyllä melkein sanoa että olen Datafixin työntekijä, onhan mieheni jo kauan nimittäny mua sihteerikseen. Esimerkiksi nämä kerrat kun hän on mainostanut, että hänellä on juttua sihteerinsä kanssa eikä vaimoke tiedä asiasta mitään. 😀

Sillon ku on hetken touhunnu jonku asian parissa, huomaa mitenkä alkaa myös arvostelemaan toisten töitä ja miettimään parannuksia. Käyn jonku nettisivuilla ni jään kattomaan miten ne on sen rakentanu? Miks ei tuossa olisi linkkiä? Miksi niilä on vanhaa tietoa? Millä ne on nämä tehny? Mulla on muuten edelleen sama ”vika” kun sillon ku olin kaupassa töissä, kaikki kaupan työntekijät tietää sen kuinka hankalaa on olla järjestelemättä tuotteita toisissakin kaupoissa. Kassatyöntekijät tietää myös sen tunteen kun näkee KAHVITARJOUKSEN lehdessä. Tulee oikein surullinen olo kun miettii niitä raukkoja jotka on töissä silloin kun on näitä tarjouksia. Pariskunnat teskentelee, että eivät tunne toisiaan vain koska on rajoitettu ostomäärä, 1 erä/talous. Kassalla ei tunneta toisiaan ollenkaan, etukorttikin vaivihkaa huomaamatta annetaan toiselle, ettei kukaan vain huomaa. Ah noita ihania kampanja aikoja.

Kerta nyt töistä muutenkin puhun, niin voin kertoa että tällä viikolla on tosiaankin ollu kiire. En valita, kunhan nyt totesin. Nyt päätin pitää pienen tauon ja pyhittää sen blogille, koska en jaksa minnekään firmalta lähteä. Eilen sain jopa laskentapohjan valmiiksi. Se on oikeastaan aika kätevää kun teen näitä taulukkoja kahdelle yritykselle, niin tarvii vain kerran tehdä se kunnolla ja sen jälkeen onkin vain pieniä muutoksia ja sama taulukko soveltuu myös toiseen tarkoitukseen. Jos ette ole huomanneet, niin rakastan exceliä erittäin paljon.

Ensi viikosta tulee lyhyempi työviikko, se mua ahdistaa jo hiukan, ku en halua taas jäädä jälkeen niinku lomalta palattaessa olin. Torstaina iltapäivästä lähdetään Jyväskylään firman porukan kanssa messuille. Tämä on mulle sinäänsä uusi juttu, että siellä tapaan suurimman osan toimittajista. Eli niistä ihmisistä joittenka kanssa olen vain puhelimessa ja sähköpostin välityksellä puhunut. Muutaman olen toki myös henk. kohtaisesti tavannut, mutta on monia joita en ole tavannut vaikka aina niin tuttvallisesti jutellaan/viestitellää. Hankalaa tässä on myös se, että tämä on ensimäinen yö, koko sinä aikana ku oon mieheni tuntenu ku ollaan yö erillään. Sen jälkeen ku se tuli käymään, ni ollaan joka yö oltu yhdessä. Niin en tosiaankaan tiedä miten tästä selviän, ehkä mä vain piilotan sen laukkuun ja otan mukaan?

Huomenna on muuten mun rakkaan veljeni 40v synttärit! Jotenka päästään taas viihteelle. Viime lauantai meni veljentytön 7v synttäreillä ja ilta veljenpojan 18v synttäreillä. Ensi viikonloppuna pääseeki taasen kirkkoon, tunnustamaan syntinsä kun toinen veljenpoika pääsee ripille. Jos me näiden kekkereiden jälkeen oltaisi hetki ihan rauhallisesti kämpillä, kun tuntuu että joka viikonloppu on jossain päin menossa.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...