Work hard in silence, let success be your noise

Oon varmasti ennenki maininnu Jounin Kaupasta? Mutta sitä ei todellakaan voi mainostaa liikaa, siis Sampo on mun uus idoli. Se että yrittäjä pistää itsensä likoon noin niinku se on tehny on aivan mahtavaa. En voi sanoin kuvailla sitä kuinka loistavia Jounin Kaupan facebook sivut on ja parastahan kaikessa on se että se on firmalle ihan ilmasta mainosta! Tietysti saahan siellä maksamallaki mainostilaa, mutta nuo Sampon jutut leviää kyllä ihan ilman mainoksiaki. Enpä olis uskonu että K-Marketista tulis niin tunnettu, että mun tekis mieli lähteä Äkäslompoloon vain sen kaupan takia. Jounin Kauppa on vissiin vähän niinku meidän Tuuri, tavallaan. Toisaalta Tuuriin en lähtis siks että haluan tavata Vesa Keskisen, ei millään pahalla siis sitä kohtaan, mutta ymmärrätte varmaan pointin. Huomasin facesta että Sampo on käyny Kokkolan Ammattiopistolla ja mulla menny koko juttu ohi?! Käsittääkseni on jonku luennon käyny pitämässä. Sinne ku ois päässy ni oisin varmasti edelleenki hymyissä suin!

Onhan siinä tottakai omat riskinsä tuossakin, siis rinnastamalla ittensä firman kans noin miten se on tehny. Varmasti tietää myös itse riskit siinä, jos itse jotain töpeksii niin siitähän kärsii myös samalla firma. Tai jos itsestään lähtee leviämään jotain shaissee niin siinä myöskin mustamaalataan samalla yritys. Kuten Kokkolassa kävi eräälle, kaikki varmaan tietää tapauksen joten en sitä lähde purkamaan.

Meillä myyjät, siis se osa joka nyt on facessa pääsee päivittämään firman sivuja. Sitä ei tosiaankaan olla aktiivisesti tehty, mikä mua tavallaan harmittaa. Instagramiki löytyis, mutta eipä sitäkään oo tullu mitenkään aktiivisesti päivitettyä. Jotenki itellä ainaki tulee raja vastaan ku ei tiedä kuinka henkilökohtaseks sen uskaltaa laittaa. Itseäni en ehkä haluais rinnastaa firman kans, vaikka se ehkä siltä vaikuttaa ku faceen/instaan/blogiin aina jotain kirjottelen siitä. Mutta tosiasiahan on se, että mä oon niin ylpeä työpaikastani, että en voi olla puhumatta siitä kokoajan. Mulle on tutut/kaverit sanonu että mä teen liika firman eteen ja että mun ei tarvis olla noin firmaanpäin menevä. Siihenkään mä en oikeen osaa reagoida oikealla tavalla. Oon vissiin sanonu jotain tyyliin ”mä nyt vaan oon tällanen”. Onhan seki osittain totta, mutta mä nään meidän firmassa niin paljon potentiaalia ja odotan siltä hyvin paljon. Tiedän myös sen tosiasian että sen eteen pitää tehdä töitä.

Syy siihen että omassa somessa hypetän Huushollia on vissiin se, että mun on paljon helpompi itsenäni kirjottaa meidän firmasta, kuin että firman ”edustajana” kirjottaa firman puolesta. U know what I mean? Tiedän, hankalia ongelmia mulla, mutta jotenki tuntuu siltä että ku oon nuorin tuolla ni se ois vähän niinku mun juttu päivittää somee. Mun logiikalla se nyt vaan menee näin.

Arvatkaa muuten tuliko mun siivoomisesta mitään ku jäin kaikkee tällasta miettimään? Oli vain pakko päästä jakaan vähän mun ajatuksia ja mikä ny parempi paikka ku blogi?

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...