Will all of this matter in five years?

Mä oon niin kiitollinen siitä että tänään on perjantai! Tulin himaan tos kuuden aikoihin ja soitin pomolle jos se sattuis oleen firmalla vielä, olisin käyny sielä vähän väsäämässä vielä. Vois melkein sanoa, että onneks se ei ollu siellä enään. Säästypä tuoki homma huomiselle, ehkä mun ei tartte saada kaikkea heti valmiiks.

Tää viikko on muutenki ollu jotenki raskas, ei vain työn puolesta vaan on taas miettiny kaikenlaista. Avauduinki asiasta eilen kaverille jota haukuin puolihurriks. Hah se ei tainnu tykätä nimetyksestään joten pakko täsä kehitellä jotain uutta..? Totesin kumminki että tämä kaikkihan on ihan musta itestä kiinni, että miten suhtaudun asioihin. Hankalaa vain ku ei tiedä mitenkä niihin pitäis suhtautua.

Tänäänki törmäsin vahingossa ihmiseen jota en ole vähän aikaan nähny. Tiedättekö sen tunteen ku näkee ihmisen eikä tiedä mitä tehdä, kävelläkö vain ohi vai tervehtiä? Mä en tosiaankaan tiennyt kumpaa tehdä ja tilanne tuli hyvin äkkiä päälle jotenka pakostakin vaihdoin muutaman sanan, omasta alotuksesta. Vahvistu ainaki se tunne, että ei taidettu ihan tosiystäviä missään vaiheessa ollakaan ku unohduin heti ku muija löyty. Tää on niin perus, tiedän toisen just samallaisen apinan. Enkä mä nyt siitä voi mitenkään syyttää, nykyään kaikki (myös minä) on niin mustasukkasia kaikesta, että pakostakin joutuu näitä valintoja tekemään. Harmittaahan tuo, mutta sillon voi aina kysyä itseltään että ”onko tällä mitään merkitystä viiden vuoden päästä?” ja todeta että ei, tämä ei varmaan mun maailmaa millään tapaa mullista.

Hah tiedättekö, mä juon taas kahvia. Vissiin tosi hyvä idea tähän aikaan ja silleen mutta jostain oli pakko saada energiaa että saan tän kämpän kuntoon. Maanantaina tai tiistaina, riippuen miten jyskissä saadaan kuorma purettua, saisin hakea mun tuolin, Kävin ostamassa tuohon eteiseen nojatuolin, pakkohan siinä on jonkulainen istumapaikka olla. Jos en ihan väärin muista ni se on aikalailla saman värinen ton mun sohvan kans ni se voi vissiin kiertää huoneesta huoneeseen jos kyllästyn siihen. Ni se on ihan jees.

Jos jois tän kupposen ja tarttuis sen jälkee tohon imuriin.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...