What would you do?

Löysin tän videon jo eilen mutta en sitte osannu mitään siitä sillon kirjottaa ku oli kaikkee muutaki tekemistä tässä. Nyt katoin sen uusiks ja päätin jakaa vähän ajatuksia tästä. Näitä oli muutama muu samanlainenki mitkä varmaan löydätte ihan itse, mutta jokaisessa videossa periaatteessa sama lopputulos. Naiset jotka pukeutuu ns. paljastavasti niitä ei auteta yhtä paljon ku ihan ”normi” naista mikä on mun mielestä järkyttävää. Kundit tossa videon lopussa jotka vielä kannusti asiaa oli aivan kauheita. Jos joku mun mieskavereista käyttäytyis noin ni varmasti sais kuulla multa pari valittua sanaa. Ja toinen niistä vielä poliisi, huhhu. Mutta onneks kumminki monet meni tohon väliin, mutta miten kävis suomessa? Täällähän ei tuntemattomille tartte puhua eikä varsinkaan auttaa. Ite oon yleensä sellanen joka menee kyllä kysyyn että onko kaikki OK, lainannu puhelinta ja takkia tarvittaessa. Muistan kans tän laivatapahtuman ku opastin yhden kundin hyttiinsä. En kyllä tiedä että olikohan ihan tarkotuksella ”hukassa” että sai mut sinne, mutta hauska ilta meillä ainaki oli!
Laivasta puheenollen siellähän yks mies seuras mua ja yritti päästä mun hyttiin, ei siinä kuule moni tullu väliin. Tai no just tämän ”hukassa” olevan kundin kaveri vähän joutu tuleen väliin ku menin sen luo. Mutta ei varmana ois sekaantunu koko touhuun jos en ite ois vetäny sitä mukaan siihen. Oli myös yks toinen mies keskipohjanmaalta joka tuli siihen väliin. Eli totaalina kaks miestä tuli auttaan. Ite menin tämän ahdistelian ja varmaan viiden naisen väliin ja siitä mua kiitettiin monesti. Järkättiin se sitte loppujenlopuks putkaan tän pohjanmaalasen kans, saipa kaikki olla rauhassa.
Pointtini tässä on nyt siis se, että kaikilla on paljon parempi olla jos vain autetaan toisiamme. En edes halua tarkistaa viime vuoden raiskaustilastoja sillä sen tietää että ne ei todellakaan pidä paikkansa, luku on varmasti tuplasti suurempi. Monet ei kertakaikkiaan uskalla/kehtaa kääntyä poliisin puoleen, ehkä kertoo sen lähimmälle ystävälle joka myöskin vannoo olevansa hiljaa ja asia jää siihen.

Eli yks pyyntö; jos näette että nainen on kännissä tai vaikka oliski ihan selvin ja siinä pyörii mies ympärillä mutta naista ei kertakaikkiaan kiinnosta. Käykää edes kysymässä onko kaikki OK, se helpottaa jo naisen iltaa paljon että tietää että joku ainaki seuraa tilannetta. Meidän on nimittäin todella hankala sanoa ei.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...