Viimeinen lomapäivä

Sunnuntai ja oon palannu Kokkolaan tässä noin tunti sitte. Ajatelkaa mulla ei edes menny hermot kasitiellä! Kuskit siellä ajo ihan ihmisittäin kerranki, oon ihan yllättyny. Kävin ensin ABC:llä, oli pakko hakea jotain syömistä ja röökiä koska tiesin että täällä on jääkaappi ihan tyhjillään ku en oo paljoo ollu kotona nyt loman aikana. Pitää kyll varmaan huomenna vielä käydä uudestaan, oli sen verran vähän tavaraa siellä hyllyssä ni en saanu paljo mitää ostettua.

Lauantaipäivä meni mukavasti, Matti lähti pikkuveljensä kans puutöihin ja mä lähin sitte tän vanhemman veljen ja sen muksun kans veneileen. Oli ihana ilma olla ulkona! Illalla lähdettiin sitte kundien kans Nykaabiin Pedroon parille, oli ihan mukavaasti porukkaa liikkeellä sielläki. Kundit lähti sitte Cindyn kautta kotiin, mä oyörähdin kans siellä mutta en tilannu mitään. Söin kaverin tähteet ku se ei jaksanu. Se on aina hyvä idea öisin! Jumalattomasti porukkaa siellä syömässä ja pari kundia siinä auko päätään ni päätettiin sitte lähteä. Mun hermot ei nimittäin kestä tappeluita, oon aina se joka on menossa väliin. Ni lähdin sitte Robinin kyydissä Jepualle koska kaikki muut oli jo lähteny, tarjosin sille vielä kahvitki kiitokseks ku jakso mua niin pitkään.

Tänään taas väsyttäny ihan jumalattomasti, taisin päästä nukkuun joskus viiden aikaan ehkä? Kävin siellä raksalla pyörähtämäs päivällä ja myöskin nyt illalla ennenku lähdin. Piha edistyy siellä ihan mukavasti, kaikki röörit on (mun käsittääkseni) nyt paikallaan.

Seuraavaks vois mennä suihkuun ja nukkuun. Huomenna pitäis ihan ihmisten aikaan nousta ylös ja lähteä kahden viikon loman jälkeen töihin. Saapas nähdä miten se sujuu. Kai sitä taas tottuu tähän Kokkolassa asumiseen.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...