Viikonvaihde

Eilinen teksti meni monelta ilmeisesti yli hilseen, mutta omasta mielestäni siihen ei ole mitään lisättävää joten en kommentoi.

Eilen Nora tuli tähä muksunsa kans ja ensimmäinen mitä ne alko touhuun oli siivota. Oli muuten ihanaa nyt ku täälä on lattiaki, joka ei oo täynnä pieniä tapetinpalasia. Sen jälkeen käytiin kaupassa ja se ajo mut teboilille ja siitä jatkoin matkaa Robinin kans Vaasaan. Lähettiin Villeä moikkaan ku se oli koko aamupäivän sanonu että tulla käymään. Ni pakkohan se sitte oli, mut on nii heleppo puhua ymäri kaikkeen. Käytiin sitte Lapualla pyörähtämässä ja ilta taas veny yöhön. Haettiin ruokaa, syötiin ja lähettiin ajelee takas Kokkolaa päin. Meni aivan liian myöhään ja oon ollu tosi väsyny töissä tänää. Onneks siellä ei ollu mitään hässäkkää ni selvisin päivästä moitteettomasti.

Vois vähän tapetteja repiä ja käydä suihkus. Sen jälkeen vain löhöillä, ehkä lähteä kyläileen tosa myöhemmällä jos onni oikeen potkasee. Nyt mä oikeasti skarppaan tän rempan kans, tää on venyny aivan liian pitkään.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...