Viikonlopun uudet kujeet

Huh, tää viikonloppu sai mun pään niin pyörälle. En ollu oikeen vielä toipunu edellisestä viikonlopustakaan ku sillonki sattu ja tapahtu vähän kaikenlaista. Opin taas viime viikonloppuna sen että mulla on hyvin pitkä pinna. Tai noh kaikki nyt ei ehkä ole ihan samaa mieltä asiasta, mutta mun mielestä mä suhtauduin asiaan hyvin olosuhteita ku ajattelee. En nyt kerro kaikkea mitä tässä nyt oli takana mutta hienot bileet oli Jepualla kyllä.

Nyt viikonloppuna olin perjantain Jepualla, hengailtiin siellä ja katottiin leffaa ja juteltii shaissee. Lauantaina lähettiin sitte kauppaa, ajatella sain vihdoin ostettua ne öljyt autoon ni vaihdettiin sitte neki. On se hyvä ku huolto pelaa! Myöhemmin lähdin sitte Vaasaan päin ajelee, kävin siellä kaverilla parilla. Joka ny sitte päättyki siihen että lähettiin siihen baariin. Mikä oliki sitte aika hyvä idea kerta ei tarttenu mitää koko iltana maksaa. Kerranki mulla hyvä tuuri! Tapasin taas paljon uusia ihmisiä ja kuten tiedätte ni sitähän mä rakastan. Olin taas niin elementissäni sielä ja ajatella en edes joutunu hukkaan. Tai noh kerran olin pikkasen yksinäinen ku muut katos jonnekki mutta se oli vain sellanen minuutin pitkä katoamistemppu.

Tuntuu taas siltä että viime viikkoina mä oon oikeasti korjannu niin paljon ihmissuhteita. Siis omiani, muitten juttuihin en enää IKINÄ sekaannu. Enkä nyt sano että oon tosi huonoissa väleissä ollu kenenkään kans, on vaan ollu hiukan keskeneräisiä asioita ni niitä sitte selvitelly ja tuntuuhan se jälkeenpäin hyvältä.

Tällä viikolla mun on oikeasti pakko saada toi kämppä kuntoon! On siis niin noloa, että mä oon asunu tuolla nyt about 3 viikkoa ja siellä on edelleen muutama laatikko purkamatta. Tulevana viikonloppunaki ois se Ikean reissu Kuopioon ni pitäis kattella että mitä kaikkea sieltä sitte tarttee ku eka näkee mitä kaikkea mulla oikeasti on.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...