Viikonloppu Kokkolassa

Tänään onki jo sunnuntai, oli vähän erillainen aamu. Sain oikeen aamukahvitki ni lähti tää päivä oikein hyvin käyntin. Lähin himaan joskus 11 aikaan ni sen jälkee pessy pyykkiä ja vähä järkänny paikkoja täällä. Oon ollu nii vähän kotona ni kaikki vaan jotenki jääny.

Perjantain olin oikeestaan himassa, töitten jälkeen kävin porukoilla ja sitte aikalailla heti ku tulin himaan ni Niko tuli tänne istuun iltaa. Saatiin vihdoin vaan olla ja jutella shaissee, haettiin lafasta pizza ja kuunneltiin musiikkia. Mun tipaton vähän lipsu, mutta ei siinä kuule mitään. Ei nämä muittenkaa tipattomat oo ihan nappiin menny. Että vois melkein sanoa että aikalailla täydellinen perjantai-ilta oli. Lauantaina lähin sitte kaupungissa käymähän, käytiin Pauluksen kans istanbulissa syömässä. Jotenki alkaa tulee nää Kokkolan pizzapaikat tutuks nyt ku on täällä enemmän pyöriny. Jännää että en varmaan ikinä, tai siis näinä viimisinä vuosina, oo paljon Kokkolassa ollu ku aina tuli kuljettua Jepualla, Ni täällä en löydä yhtikäs mitään. Monesti ovat mulle moittineet ku oon aina hukassa kotikaupungissani. Mutta alan pikkuhiljaa oppia, että eipä tässä mitään.

Tänään ois kuulemma leffailta, huhujen mukaan titanic. Me ollaan niin jumalattoman söpöjä. Pitäis vaan kaivaa se esille. Mulla pitäis olla se oikeen DVD:nä jos en ihan väärin muista. Mutta ennen sitä lähen porukoilla käymään kuhan toi pesukone ny pyöris valmiiks. Huh sitä odotellessa.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...