Väsymys

Plääh tää on oikeasti sellane aamu ku ois vain halunnu jäädä nukkuun. En edes halua laskea montako vaivasta tuntia on nukuttu tänä yönä. Luku on ainaki erittäin hyvin pieni. Noh jos illalla skarppais ja menis aikasin nukkuun, ei tällasta montaa yötä jaksa.

Töissä meni eilen ihan hyvin, Ei mitään kiireitä vaan sai kaikessa rauhassa touhuta kerranki. Tollasia päiviä vois olla enemmänki. Mun tuurilla siellä on tänään aivan jumalattoman kiire vain koska mun olotila on tällane. Sitäpaitsi mun läppäri käveli ovesta ulos aamulla ja tää näppäimistö ei halua totella mua, ni tällä on tosi kiva kirjotella että ei siinä. Läppäri lähti tosiaan huoltoon, tää herra mies oli sitä mieltä että se on liian äänekäs. Ihmekö tuo ku se on ollu mukna vissihi siitä asti ku oon ollu 15v. Ni voipi olla että se on vähä shaissee keränny itteensä. Mutta onneks se ny nii halus ottaa sen töihin mukaan, ehkä siitä tulee kuin uusi.

Nyt jos vaihteeks söis oikee aamupalaa ni virkoaa ja sit töihin. Illalla vois yrittää olla kunnon vaimoke ja tehdä ruokaa. Pelkäänpä vain että käy niinku yleensä ku tää tyttö alkaa kokkaileen, saa naapurit pelätä että talo palaa.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...