Uusi koti

Puoli viikkoa asuttu nyt uudessa kodissa ja on tää vaan tilava verrattuna siihen kerrostalokämppään. Käytetään pelkkää alakertaa nyt toistaiseksi, mutta silti. Neliöitä tässä on noin 120, jotenka pojilla on hyvin tilaa oleskella täällä. Ovat vihdoin tottuneet tähän paikkaan ja nauttivat kun pääsee omalle pihalle juoksemaan vapaasti.

Meillä kävi ensimmäisenä päivänä pieni vahinko Oskun kanssa. Se pääs ykskaks livahtamaan naapurin puolelle. Oltiin kyllä katsottu koko aita läpi, että se on ehjä mutta jostain se vaan löysi irtonaisen laudan ja ei ku menoks. Onneks naapurit oli ymmärtäväisiä ja Oskuki totteli yllättävän hyvin kun otin sen kiinni ja laitoin remmiin. Aivan loistava tapa tutustua naapureihin, kun saa heti kättelyssä pyydellä anteeksi.

Onhan tässä vielä paljon tekemistä, ennenku voi elää ns. normaalisti. Meillä on vielä paljon tavaraa ängettynä tuonne yhteen huoneeseen ja ovi visusti kiinni. Keittiö on oikeastaan ainut huone missä on suurinpiirtein kaikki paikoillaan. Olohuoneessa on vielä kirjahyllyn osia yms. koska ei vaan oo kerenny/jaksanu laittaa mitään paikoilleen.

Itse muuttaminen, eli tavaroiden roudaaminen meni hyvin. Kaks pakua ajeli edestakaisin kämppien välillä, muutettiin siis ristiin. Jotenka kantoapua oli enemmän ja koko muuttohommassa meni noin puolitoista päivää. Uusiksi en ihan heti tätä rumbaa toistaisi, mutta suht helposti meni kumminki, ajatellen sitä tavaran määrää. Kellarista hain pari laatikkoa ja sain kyllä hetken ihmetellä, että mitähköhän nää tavarat on ja onkon ne edes mun. Tiedän, että oli ehkä hiukan turha raahata niitä mukaan tänne jos en ollu melkeen kahteen vuoteen niitä kaivannu, mutta siinä tilanteessa ei ollu oikeen aikaa jäädä miettimään. Ehkä mä nyt pääsen käymään ne läpi ja oikeasti heittään pois kaiken turhan, ehkä, mahdollisesti…

Jos tässä seuraavaks napostelis jotain iltapalaa. Akuki nukkuu niin nätisti tässä sohvalla vieressä ja Osku tuhisee lattialla, että en kyllä tiedä miten tästä nyt pystyis varovasti nousemaan…

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...