Uudet kujeet?

Vuosi vaihtu railakkaissa merkeissä, vaikka alkuillasta olin vähän pettyny, että missään ei olekaan juhlia. Mutta hoidin homman hienosti kotiin ja istuttiin iltaa Jepualla. Ku porukka lähti himaan ni mä päätin lähteä kuskini kanssa Vaasaan moikkaan Villeä, oli siinä taas sellanen reissu että huhhu mutta tulipa tehtyä.

Näin vuodenvaihteessa jää aina miettimään kulunutta vuotta. Alkuvuodesta oli Alanyan reissua, loma tuli vietettyä Jepualla koirulin kanssa, muutama ilta meni mun ja Robinin salaisessa paikassa ottamassa arskaa. Loppuvuodesta oli muutto taas edessä, siitä se kaikki sitte lähtiki. Sain monta uutta ystävää joidenka kanssa käyty läpi jo nyt paljon enemmän ku yleensä tulee ensimäisten kuukausien aikana koettua. On naurettu ja itketty, avauduttu ja riidelty, mutta se vain vahvistaa mun ajatusta siitä että nämä henkilöt tulee pysymään mun elämässä pitkään. Loppuvuodesta opin itestäni paljon uutta, niinku monesti ennen olenki maininnu, että eipä siitä sen enempää

Alkuvuosi lähti käyntiin mukavasti, taitaa tulla tipaton tammikuu jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Ja se alko hyvin hienosti perjantaina kuskina Paulukselle. Ajeltiin Kokkolas ja lopuks lähettiin kattoon lätkää baariin. En edes kommentoi ottelua mitenkää. Käväsin sitte yöllä himassa ku ei oikeen kiinnostanu istua sielä ku ei paljon tuttuja ollu liikenteessä. Yöllä sitten olin hyvä ystävä ja myös kuskasin porukkaa himaan. Lauantaina sitte krapula subwayt ja porukoilla käymään.

Tämä päivä sitte menny iham mukavasti täsä kämpillä, kolme koneellista pyykkiä pesty ja muutenki vähä järjestelly paikkoja. Joulukoristeetki (se yks kuusi) siivottu pois. Vielä jos suihkussa kävis ja söis iltapalaa ni voiski alkaa miettiin nukkumaan menoa. Valvonu taas jotenki myöhään tän viikonlopun ja muutenki nää pyhät sekottanu pakkaa pahasti. Onneks enää tiistai vapaa ja sen jälkeen alkaaki normaali elämä! Ei tällasta kauaa jaksa, ku menee aina päivistä sekasi.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...