Tylsistynytkö?

Huh, vihdoin viiminen tällanen ylimääränen vapaapäivä. Ei siinä onhan tääki ihan kivaa vaan olla, mutta kaipaa sitä jo täysiä työviikkoja, että saa jotain järjestystä elämään. Eilen töitten jälkeen lähin asiakkaalle viemään vähän ruuveja ja kattomaan sitä kämppää. Pakko myöntää että se oli jopa sellanen yksiö missä mä voisin asua ilman että tulee ahtaanpaikankammo. Sen jälkeen lähin porukoilla käymään ku en jaksanu kämpille jäädä istuun, enkä kellekään soitella. Lähin siitä sitte illemmalla kauppaan ja kaverille viemään ostoksia ku se on kotona sairaana, pitäähän mustaki jotain hyötyä olla ja siitä vielä kaustariin kyläileen. Ihanaa ku sielä pysty pitää autoo pihalla käynnissä ni sain sitäki vähä sulatettua. Oli aivan jumalattoman kiva eilen lähtee töihin ku kaikki ovet jäässä ja sai niitten kans tapella ennenku pääs lähteen töihin.

Tylsistyin tosiaan vähän ku oon kämpillä ollu niin paljon tuli vähä riehuttua. Revin irti sen mikrohässäkän mikä oli tossa keittiössä ja sitte makkarista sen vanhan taso/pöytähässäkän, sen siirsin tilapäisesti tohon vaatehuoneeseen. Vaikka ei sillä kyllä mitään virkaa sieläkään oikeen ole. Parvekkeelleki saanu sen lattian paikalleen, mutta ei sielä oikee sukkasillaan kumminkaan tarkene olla. Ja ne laatat oli vielä väärän kokosia, mutta ehkä mä pärjään talven noitten kans, keväällä sitte kattois uudet siihen jotka olis vähä sopivammat.

Mikrohässäkkä kadonnu!
Toi kuvanlaatu on jotain aivan niin mahtavaa, mutta en nyt jaksanu sen kummemmin värkätä. Vois tässä pikkuhiljaa lähtee taas sokojalle, palautan sinne vähän kamaa veljelle ja äiskä tarjoaa ruokaa. On mulla vaan hyvät oltavat.
Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...