Turkki, Alanya

Mietin tätä postausta jo sillon ku olin Alanyas, että kirjottaako vaiko ei.

Sillä tän voin niin helposti ymmärtää väärin, mutta tää on vain sellasta mitä siellä näin ku kiertelin ja mitä kuulin paikallisilta.

Tultiin sinne tosiaan maanantai aamuna, joskus 4-5 aikoihin taidettiin olla hotellilla. Käytiin vähän kiertelemäs ja sen jälkeen mentiin nukkuun hetkeks. Päivät meni aurinkoa ottaessa ja illat/yöt satamas ravintoloita kertämässä.
Oltiin tosiaan viime vuonna kahdesti Alanyassa ni muutamat kundit tuli siellä tutuks ni hengailtiin niitten ravintolas pari iltaa ja satamastaki käveltiin sinne paristi. Monella sellanen käsitys, että ne miehet siellä haluaa vain yhtä asiaa. Ne ei halua sitä yhtään sen kummemmin ku suomaiset miehetkään. Turkkilaiset vain näyttää sen paremmin ku suomalaiset. Mikä mun mielestä on hyvä juttu, turha sitä peitteleen jos kerran haluaa toista.
Viimeks ku käytiin siellä, jäin kattoon miten kundit käyttäyty muita muijia kohtaan. Yks niistä huomas sen sillon viimisenä iltana ja ku oltiin lähdös se tuli halaan mua ja sano ”I really respect you and would never do like that to you”. Se oli ihana kuulla, vaikka voinhan mä tietysti olla liian sinisilmänen, sillä en halua ajatella kenestäkään mitään pahaa mutta ei mulla ikinä oo niiten kans ollu mitään ongelmaa. Ni kuvittelen nyt ainaki, että se oli ihan tosissaan.
Viimisenä iltana tuli puheeks se mitä monet ajattelee, se ku ne on niin horny kokoajan. Ite en ottanu asiaa esille mutta mun kaveri kommentoi sitä jotenki. Vastaus oli edelleen sama minkä mä olin aikasemmin saanu kuulla, koska turistit käyttäytyy samanlailla niitä kohtaan; halailee, suutelee ja istuu sylissä ym.. En sano, että niin ei sais tehdä, mutta jos ei käyttäydy niinku normi ihmiset ei myöskään tartte olettaa, että ne suhtautuis turisteihin yhtään paremmin. Selvennän tätä hiukan; tottakai saatte tehdä lomallanne just mitä haluatte ja olla niin sekasi ku haluatte, ei siinä mitään. Kyllähän ne miehet siitäki tykkää, eri tavalla, mutta tykkää kumminki. Mulla oo mitään sitä vastaan, on vain mielenkiintosta kuinka erilaisia ihmiset on.
Monesti on kans puhuttu siitä, että siellä ei sais kävellä yksin öisin. Tietyissä määrin se pitää paikkansa, monet autot ja taksit pysäyttelee jos kävelee yksin ja kyselee jos tarvii kyydin hotellille. Onhan se vähän ahdistavaa mutta kiittää vain kauniisti ni kyllä ne loppujenlopuks jättää rauhaan. Tai noh, viimeks yks audi oikeen pysäytti mut. Kävelin taas yksin hotellille syystä ja toisesta ja ku olin ylittämässä tietä se kurvas melkein mun päälle. Mut kipasin äkkiä tien yli ja jostain ilmesty turkkilainen kundi joka kysy, että onko mulla joku hätä. Kerroin sille mistä oli kyse ja se jäi sitte mun kans siihen ja se audi häipy. Se tarjoutu myöskin käveleen mun kans hotellille, juteltiin niitä näitä ja se ite päivitteli kans näitä turkkilaisia miten ne käyttäytyy ku näkee naisen yksin. Päästiin hotellille, kiitin sitä ja se jatko matkaansa. Tai oikeestaan palas takasipäin, sillä se tuli mua vastaan ku kävelin hotellille. Mutta kumminki tarjoutu käveleen mun kans vaikka oli menossa eri suuntaan. Harvoin täällä tollasta tapahtuis.
Mutta onhan siellä tietysti näitä tosi ällöjä tyyppejä, siinä hotellissaki se mies joka oli töissä respassa soitti mulle yks yö hotellin puhelimeeseen ja kysy jos haluun seksiä. Se oli oikeestaan ainut juttu joka mun mielestä meni överiks. Muut on ainaki ymmärtäny jos on sanonu ei. Ton tyypin kans en ollu edes ikinä jutellu. Tosi kiva jäädä yksin nukkuun sen jälkeen, suunnittelin jo meneväni yhen kaverin luo, mutta nukahdin sitte loppujenlopuks.
Tosta tyypistä ja parista muusta asiasta menee vielä matkayhtiölle palautetta.
Oli pakko avautua tästä sillä tää asia on ollu jotenki tabu. Ainahan sitä kannattaa vähän varoa, mutta kunhan ajattelee vähän niin selviää ihan hyvin.
En voi muutaku odottaa seuraavaa reissua sinne.
Haluun takas nyt! <3
Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...