Three.. two.. one.. FIGHT!

Oon muutenki tästä sosiaalisesta mediasta nyt kirjotellu ja nyt on suht turvalline aikaväli siitä ku oon viimeks nähny mitää riitelyä facessa ni kukaa ei ota nokkiinsa.

Mut siis oikeesti mikä siinä on että netissä on nii jumalattoman paljon helpompaa avautua? Ja miks kukaan edes haluais riidellä jonku kans netin kautta, sitä mä en oo ikinä ymmärtäny. Jos oikee ajattelee tätä, että istut kotona, luultavasti yksikses ja iha hyvä fiilis ja silleen. Avaat facen ja siellä on joku provosoiva päivitys, miks sitä ei vain voi jättää huomiotta ja jatkaa elämäänsä. Ois niin paljon helpompaa jos vain jatkais selailua eikä jäis kirjotteleen mitään. Sillä yleensä siitä paisuu riita ja sinne meniki se rauahllinen koti-ilta. 
Sittehän on monta eri persoonaa jotka sekaantuu tähä: 
  • Nää jotka lähtee leikkiin mukaan ja valitsee puolen missä sittä pitäytyy ja puolustaa sitä toista niistä. Jumalattoman lojaaleja ihmisiä, ei voi muuta sanoa. Mutta miksi, oih miksi facessa?
  • Rauhansovittelijat tässä tilanteessa on niin mahtavia. Niinku joku oikeesti jäis teidän kommentteja lukemaan. Te ootte liian järkeviä tähän, get the fuck of. 
  • Näitä takinkääntäjiä, menee iha pää sekasi ku niitten kommenteja jää lukemaan. Sitähän on iteki sekasi että kumman puolella se ny sitte on loppujenlopuks. Valitkaa yks ja pysykää siinä, ei me jakseta miettiä!
  • Sitte on nää ihanat hiljaiset katsojat, jotka vain tykkää eri kommenteista. Ketään ei kiinnosta kuka siellä on ollu tykkäämäs, kunhan tykkäyksiä on paljon. 
  • Ja tämä ryhmä johon itteni lasken, joka oikeasti ilmottaa niille kuinka naurettavia ne on.
Mä en siis oikeasti ymmärrä, miks ihmiset on niin huomionhakusia nykyään? Tietysti, oonhan mä myös sitä tän blogin kautta ja muu some, mutta se on pikkase erillaista huomiota. Eli nää nyt ei ole verrattavissa. Jos mä nään jonku tollasen riidan facessa, eka mitä mä ajattelen on että tuo ihminen on erittäin yksinäinen. Sillä jos ei oikeasti ole parempaa tekemistä kun riidellä netissä, täytyy olla jotain pahasti pielessä. Omalla seinällä ollu yksi ainut riita muistaakseni. Se oli sillon ku olin about 16-17 ja yks muija Närpiöstä rupes aukoon päätään yks lauantai-ilta. Tosi hiano idea siltä, ni sinne ny kirjotteli loppupeleissä vähän niinku kaikki. Ja ton ikäsiltähän sen niinku jotenki ymmärtää, mutta että aikuset ihmiset! Mut anyways, pointtini tässä on nyt se että yrittäkää ny rajottaa vähän tota facea tai iha mitä vaa somea jos haluutte säilyttää naamanne. Srsly se ei oo normaalia, onha se erittäin viihdyttävää meille muille mutta siihen se sitte jäiki.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...