Taukoni

Tänään onki jo torstai, töissä on ollu jotenki kiirettä tällä viikolla. Tämä päivä onneks ollu vähän rauhallisempi, jotenka oon yrittäny opetella tuota suunnitteluohjelmaa. Eihän musta mitään myyjää tule, mutta onhan se hyvä edes perusteet osata jos joskus tarvis tätäkin osaamista.

Ois muuten enää ensi viikko töitä ja sitten kahden viikon loma. On se vaan helppoa ku tehdas on kiinni ni voi lomailla ihan rauhassa. Vaikka voin kyllä lyödä vetoa että tarkistan sähköpostia aika aktiivisesti, mutta se on vain mielenkiintosta nähdä kuinka eri tavalla ihmiset hoitaa asioita. Mullahan oikeastaan työlistana toimii mun kalenteri, ihan ihka oikea fyysinen kalenteri joka on välillä aika peitossa post it lapuista ja shköpostini. Saapuneet kansioon jätän vain kaiken mitkä on keskeneräisiä, kaikki muut poistan. Mä en voi käsittää miten jotku voi pitää kaikkia posteja saapuneet kansiossa. Nehän hyppii sieltä silmille aina kun avaa postin. Joten sinä päivänä kun sähköposti sekoaa ja post it laput tuulee pois ni mä olen kusessa ja pahasti.

Illalla olis tarkotus mennä veljen perheen kanssa syömään, tuttuun ja turvalliseen pedrinakseen. Jos pääsis hetkeks pois tästä työmoodista. Tajusin tänään, jep vasta tänään, että lähetin tosiaan toimittajalle viesti eilen illalla klo. 22:21. Mä toivon, että asiakkaat/toimittajat ei katsele näitä aikaleimoja niin tarkkaan. Sillon vain tuntu järkevältä laittaa viestiä kun asia pyöri mielessä ja sain muotoiltua asiani oikein.

On muuten raskasta olla polttamatta. Ei oikeastaan se, että tekee mieli röökiä, se ei niinkään ole raskasta enään. Vaan se, että nyt ei enää tule tauotettua työpäivää samalla tavalla kuin ennen. Pyrin aina pitämään sen röökin mittasen tauon samaan aikaan kun muut sillon ku poltin. Mutta nyt ei enää tule lähettyä ulos, jotenka nyt tauotan päiväni tällä, kirjoittamisella, koska sehän helpottaa konttorityöntekijän päivää huomattavasti. 😉

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...