Sunnuntai ja puhdas koti

Niin vain se on taas sunnuntai. On ollu ihana viikonloppu ku on saanu niin paljon tehtyä; piha siivottu, pahvit ja pari kassia mainoksia viety pois varastosta viemästä tilaa, tuleva vaatehuone tyhjennettty (se on toiminu meidän sisävarastona jo tovin), hankittu valaisin meidän tulevaan toimistoon, imuroitu ja saunottu. Illalla isi ja äiskä kävi vielä kahvilla. 

En ymmärrä miten meillä on aina niin iso ongelma nuo valaisimet. Keittiöönki etittiin valoa varmaan pari kuukautta ja toimistoon ehkä tuplat siitä ajasta ja sitten ne valaisimet löytyy ilman, että niitä on edes etsimässä. 

Oon niin in love tuohon uuteen valaisimeen. Toki se ei valaise niin paljon tuolla vintage koristepolttimolla, mutta silti. Odotan niin, että Aku vähän aikuistuu ja ei tarvi pelätä, että se jyrsii mitään ni voi ostaa kaikenlaista uutta ja kivaa. Nyt ei uskalla ostaa minkäänlaista pöytää/sohvaa/tuolia/lattiavalaisinta tai mitään mihkä Aku ylettyy, koska aina on olemassa se riski, että se pitääs sitä herkullisena. Ehkä vuoden päästä meilläkin on kaunis asunto. 

Over and out. 

Ilahduta minua kommentilla...