Sosiaalinen viikonloppu

Hah mää oon taas hyvissä ajoin hereillä, mikäs tässä kuvia siirrellessä ja musiikkia kuunnellessa. Kiva ku toi seuralaine lähtee tunnin ennen mua töihin ni palloilen täälä sit pirteenä yksin ennenku lähen töihin.

Viikonloppu meni vähän eri merkeissä ku yleensä. Perjantaina lähettiin muutamalle tän mun melkeen kämppiksen kans. Loppuillasta ei taidettu olla niin sosiaalisia ku mitä kanssaoliat olis halunnu, mutta ehkä ne ymmärtää. Lauantai meni sit aikalailla vaan hengaillessa kotona, ei jaksanu oikee mihkää lähteä ni nukuttiin ja kateltiin leffaa. Sunnuntaina jopa aktivoiduttiin kauppaan. Jumalattoman aktiivine viikonloppu ja silleen, mutta tarviiko sitä ny aina tehdä jotain. Naistenpäivänä pääsin jopa ulos syömää, iha viikkopäivän kunniaks.
Tälle viikolle en oikeestaan oo suunnitellu yhtään mitää erikoista. Keskiviikkona olis rexissä vissiin viimistä kertaa fifty shades of grey, mutta luin niin huonoja arvosteluja siitä että en tiedä viittiikö lähteä kattomaan. Voi kattoa sen sitte himas ku se on pyöriny leffassa valmiiks. Säästyypä neki rahat.
Jos nyt vaa suoristais hiukset ja lähtis töihin.
Ihanaa maanantaita kaikille!
Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...