Sosiaalinen media

Siis nyt on pakko sanoa että on tää sosiaalinen media vain mahtava. En tiedä ketä seuras tätä Lahden muijaa (ne jotka seuras tietää just ketä tarkotan, muut: nevermind). Ni ajatella että minä täälä Kokkolassaki luin mitä se sielä sählää. Enkä muuten ollu ainut, en oo nyt vähään aikaan seurannu tapasta, kai se paskamyrskyki laantu pikkuhiljaa. Mutta kummniki ku ajattelee miten äkkiä jutut netissä leviää. Hyvästä ja pahasta, tietysti nopeammin pahasta. Kutsumua kampanja on aivan loistava ja on levinny ihan mukavastiki. Ihanaa että kiusaamiseen yritetään puuttua. Eihän siitä ikinä pääse kokonaan eroon mutta kunhan nyt edes vähenis, kauheeta kuunnella millasta on nykyään kouluissa. Eihän se ny häppöstä ollu sillon ku mä olin ala- ja yläasteellakaan, mutta tuntuu niinku kiusaaminen nyt vain ois siirtyny enemmän ja enemmän nettiin. 

Netti on aivan mahtava työväline, varsinki markkinointiin. Itelläki monta kirjainmerkkiä; lehdet luetaan netis, leffat katotaan netis, musiikkia, pankkiasiat hoituu näppärästi netissä ja sitte tietysti shoppailu. Erilaiset appit puhelimeeseen täyttää kans elämän ihan mukavasti. Nyt ku vihdoin pääsin nokiasta eroon ni sain ihan Instagraminki, aivan loistava. Sitte on tietysti nää Tinderit ja Hot or Notit. Pakko sanoa että aivan mullistava keksintö. Sieltähän porukka löytää toisensa aivan jumalattoman helposti. Ne sinkut jolla ei oo jompaa kumpaa ni kannattaa hankkia! 
Ku miettii miten mä tein sillon ennen, oli tietysti ii2 ja sit näitä suomenruotsalaisten sivuja missä olin ja diskoissa kuljin ku ei kertakaikkiaan muualla tavannu uutta porukkaa. Nykyään uusia ihmisiä ilmestyy kaikkialta. Tuli hiukan staalkkeri fiilis ku löysin mun naapurin facesta ja laitoin sille viestiä (moro jos luet tätä, mut oliha se hiukan koomista :D). Ei ikinä olla keretty jäädä jutteleen tos pihal ni paljon helpompaa laittaa viestiä. Oikeestaanhan tää on hiukan outo kuinka helposti löytää ihmisiä. Olin ensin ajatellu että en mainitse tästä mitään mutta pakko jakaa teidänki kans mun ihanaa arkea: 
Kävin ABC:llä yks päivä ja ku olin lähössä parkista yks kundi/mies jäi katteleen mua, tosiaan molemmat istuttiin autoissa ja se oli liikennevalois ja mä tulossa tielle. Noh anyways pääsin firmalle takas ni tämä tyyppi soittaa ja kertoo että olen kaunis. Kiitän nätisti ja se kerto että oli saanu rekkarin ylös ja sitä kautta löytäny omistaja ja sitä kautta puhelinnumeron. Eli vissii löytäny mut facestaki. Ei tällasta vaan ois tapahtunu viis vuotta sitte. Nyt tää kommunikoiminen on vähä liianki helppoa. Katoin just että mulla on 520 kaveria facessa, montako mä oikeasti voin kutsua ystäväks. Suurin osa varmaan sellasia hyvänpäiväntuttuja. En siis valita, vaan vain pidän tätä hyvin outona kuinka tää on muuttunu siitä ku mä olin ”nuori”, mähän oon niin ikäloppu nyt.. 😉 
Mut mulle tää on vain hiano asia, opinpa tunteen paaaaljon uusia ihmisiä. 
Thank god to internet!
Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...