Sinking

Kuten totesin viimeksi, niin viikonlopuksi ei ollut suunnitelmia. Siitä se ajatus sitten lähtikin ja perjantaina lähdin sitte Vaasaan. Lipsu vähän tämä mun tipaton, mutta sellasta sattuu. Istuttiin iltaa Villen tykönä Mikaelin kans ja Robinki tuli joskus yöllä käymään. Käytiin kaupassa ja sitte takas kämpille istuun ja miettiin maailman menoja. Oon ollu taas tosi ystävällinen vieras, ehm. Mutta aina ei munkaan hermot riitä ihan kaikkeen.

Tulin himaan jo lauantaina illalla olojen takia. Niko haki ystävällisesti meille pizzaa ja alettiin vihdoin kattoon Titanicia. Sana ”alettiin” on siksi, että leffa on edelleenkin kesken. Ei vissiin oo monta ihmistä jonka kans pitää leffa katsoa kolmessa osassa. Siis jos me nyt tällä kolmannellakaan kerralla saadaa sitä valmiiks. Huvitti ehkä hiukan ku yks kuorsas vieressä ja tönäsin sitä ni eka mitä se kysy oli ”upottiinko me jo?!”. En voinu muuta todeta ku että ei, me vasta törmättiin. Siihen se sitte jäiki.

Töissä on taas ollu kiirettä. Tosin tällä hetkellä ei koska päätin, että saan tänään pitää kunnon tauon. Ni tässähän tämä menee mukavasti juoruillessa. Oon nimittäin heränny tänään puol kuus ni olen hiukan ehkä pirteä tänään. Okei ehkä oon nukahtanu uusiksi, mutta vain hetkeksi. Muuten oon vain palloillu kämpillä ku en tienny minkä aikaan töihin pääsee sisälle, koska en omista avaimia tähän firmaan.

Tässäpä tämä sitte tältä erää oliki.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...