Silloin kun työnteko ei tunnu työnteolta olet oikeassa ammatissa.

Ensimäinen viikko töissä meni oikeastaan aika mukavasti. Maanantai oli vähän hankala mutta yllättävän äkkiä pääsi taas rytmiin. Tuntuu niinku en olis ollu pois töistä ollenkaan. En sitten tiedä onko se hyvä vai huono asia? Loppuviikosta olin varastolla koska osa porukasta nauttii vielä lomasta. On niin ihanaa saada vähän vaihtelua työhön, nyt on sitte taas talvilomaan asti tuota konttorityötä, että tämä oli periaatteessa sellanen pehmeä lasku arkeen kun sai varastossa touhuta.

Tämä päivä on menny näppärästi erilaisia taulukoita tekemällä. Mä niin rakastan exceliä, se taipuu niin moneen. Nyt on myyntitilastoa, katelaskelmia ja kassakirjaa. Olen taas hyvin ylpeä itsestäni, luultavasti maailman paras sihteeri myöskin tässä mieheni firmassa. On myös jotenki helpompaa tehdä näitä raporttipohjia ns. aloittavalle firmalle ku meille. Töissä tuntuu niin toivottomalta edes yrittää mitään samanlaisia raportteja saada aikaseks koska kaikilla on eri tapa toimia ja ei voi noin vain ottaa uutta käyttöön. Siks meninki sekaantumaan Datafixiin sen verran että saan edes jotain tehdä. Sillä omasta mielestäni nämä hallintoasiat pitää saada heti alussa kuntoon ja kunnon pohja asialle, jotta näitä ei mietitä sitten kun onkin jo yhdeksän palkallista ja liikevaihto liikkuu miljoonissa. Siinä vaiheessa on hankalaa enää lähteä mitään systeemiä virittelemään. Voi olla että vähän liioittelen näillä mun taulukoilla, mutta sieltä saa kaiken oleellisten tiedon ja ehkä vähän enemänki tässä tapauksessa.

Me ollaan jotenki niin samanlaisa, parempi puoliskoni tekee tuossa vieressä töitä ja mä tosiaan kirjotan töistä. Kumpikaan ei tainnut ensin oikeain ajatellakaan sitä, että me tosiaan ollaan tehty työasioita koko päivän ja tänään on lauantai. Molemmilla vapaata, mutta ei, me tykätään värkätä. Kompastuin iltasanomien artikkeliin ”Kuusi merkkiä siitä, että olet oikeassa työssä” joka oikeastaan sopii meihin molempiin erittäin hyvin. Viihdyin toki citymarketissakin, mutta tämä on kyllä nyt juurikin sitä mitä mun kuuluu tehdä. Mun kuuluu olla siellä konttorissa ja asiakaspalvelussa. Puhuttiin yks päivä myös siitä että yrittäjyys vois olla jotain mulle. Mutta onneks tämä mieheni on yrittäjä, voin vähän niinku olla samassa veneessä. Toivon että kaikki löytäis sellasen työpaikan jossa oikeasti viihtyy, että se ei olisi se paikka minne on pakko aamulla mennä. Vaan että sinne voisi oikeasti mennä iloisena ja tietää, että sillä mitä teet on merkitystä ja että saat siitä arvostusta.

Nyt olis myös ruoka valmis, mutta en usko että sitä syödään vielä hetkeen. Niin on keskittyminen nyt täysin noissa töissä, että taidan minäkin jatkaa ja yrittää olla hyödyllinen.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...