Seinäjoen puuseppäpäivät 2016

Tuli käytyä Seinäjoen puuseppäpäivillä pari viikkoa sitten. Lähtö oli aivan liian aikaisin aamulla ja mulla ei ollut sattuneesta syystä käsilaukkua laisinkaan. Ihan vain tiedoksi kaikille, että jos kuljetat laukussasi pulloja, katso että korkit on kiinni. Näppäränä likkana hain porukoilta pari pulloa simaa, heitin ne käsilaukkuun ja lopputuloksen voitte varmaan arvata. Tämän tein tosiaan sopivasti iltaa ennenkuin piti lähteä Seinäjoelle. Jotenka ei muuta ku lompakko kauniiseen käteen aamulla, tarpeelliset pikkujutut taskuun ja eiku menoks.

Junalla oltiin jopa ajoissa perillä, meillä oli oikeen noutaja asemalta ja siitä matkattiin Helatukulle. Pakko kyllä sanoa, että näyttelytila oli aivan mahtava. Oletan, että saadaan kuviakin sieltä nettiin joskus. Kauheasti uutuuksia näytillä, sen verran että tämä tyttö oli aivan sekasi iltapäivästä. Syötiin ja juotiin hyvin, ruoka oli aivan mahtavaa. Paikalla olipi kuka muu kuin pöntiö.

Täältä tallustimme sitten naapuriin toiselle toimittajallemme Mokille. Siis se varaston koko yllätti mut täysin. Jos oisin yksin lähteny harhailemaan sinne, mut olis luultavasti löydetty vasta viikon päästä ja lähetetty meidän kuormassa takasi Kokkolaan. Sähköpöydät oli oikeastaan se juttu, mikä täältä jäi parhaiten mieleen.

Jäimme myös hetkeksi illanistujaisiin sinne ja myöhemmin siirryimme duudsonparkin puolelle joka oli näppärästi samassa talossa. En edes joutunut hukkaan, koska mulla oli aivan loistavat oppaat. Oppaat jotka lähetti mulle seuraavassa kuormassa pienen muiston. 😀

Tällaset tapahtumat on just se syy miksi tätä alaa rakastan. Saa nähdä livenä ne ihmiset joittenka kans on vain sähköpostitellu taikka soitellu. Aina jollakin toimittajalla on jotain uutuuksia ja kun näitä messuja on niin kaikki on niin innoissaan kaikesta. Meidän toimittajat on kyllä saanu mut niin koukkuun tähän alaan, että en usko että voisin ikinä vaihtaa.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...