#salihiiri

Kaikki on varmaan mun instasta tai facesta huomannu, että tämä tyttö on alkanu käymään salilla. Tämä innostus lähti siitä, että pääsin fitverstaan someninjaksi syksyllä. Mikä tarkoitti sitä, että sain fitverstaan loistavista treenipaketeista muutaman testattavaksi ja annoin niistä palautetta.

Paketeiks otin ekalla kerralla Home Training Conceptin ja juoksun, josta oikeastaan käytin vain HTC:tä. Reenasin kolme kertaa viikossa ja alussa paino hiukan nousi mutta lähti sitten laskuun. Tässä paketissa oli parasta se, että liikkeet oli tuttuja ja mukana oli ruokavalio jossa oli varaa valitakin mitä söi.

Jos tämän reenin jättäis välistä ja eihän sitä nyt viikonloppuna voi…

Ensimmäisen ”kauden” päätyttyä sain jälleen valita kaksi pakettia. Tällä kertaa päädyin Be Transformediin sekä venyttely ja liikkuvuus pakettiin. Näitä tein alussa hirmu säännöllisesti, kunnes tuli joulu ja aloin lipsuun näistä paketeista. Tai oikeestaan en edes lipsunu vaan lopetin kokonaan. Toki venyttelin semi usein, koska se on aina ollu mun suosikkijuttuja… Varmaan siks, että on yliliikkuvat nivelet ja oon siinä pirun hyvä, mutta anyways.

Joulukuun alussa kävin ekaa kertaa Liikevoimassa ja ostin heti jäsenyyden koska huomasin, että ei ketään kiinnosta mun tekemiset salilla. Olin naistenryhmistä facessa lukenu näitä kauheita tarinoita salissä käymisestä, kuinka siellä osa vain kyylää muitten tekemisiä yms. mutta onneks Liikevoimassa ei sellasta ollu. Kävin saöilla 3-4 kertaa viikossa ja huomasin, että mää taidan tykätä siitä.

Jos ajais vaan Stagealla ku se on automaatti; vaihteiden vaihtaminen on raskasta.

Viime viikonloppuna sain oman ohjelman. Vedettiin läpi ensimmäinen setti ja olin varma, että kuolen. Viime yönäkään ei saanu kunnolla nukuttua, koska lihaksia niin särki. Tänään lähin salille, tein toisen reenin kevyesti ja kummasti helpotti. Pystyn jopa vaihtaan vaihdetta ja syömään normaalisti.

Kaikenkaikkiaan on pakko todeta, että tää salilla käynti taiski olla mun homma, vaikka en ikimaailmassa osannu kuvitella itteäni salille.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...