Säätöä

Taas on vierähtäny hetki siitä ku oon viimeks päivitelly tänne mitään. Yli kuukausi jo menny viime kerrasta, mutta se johtuu kyllä vain siitä että on muka ollu niin kiire. Oikeastaan ei ole ollut ollenkaan kiirusta nyt, töissä nyt tietysti on omat ressinsä aina välillä mutta muuten ei olla oikeen mitään erikoista värkätty. Vappu meni Kokkolassa pyöriessä, Vaasassaki ollaan käyty moikkaamassa paria apinaa täsä muutama viikko sitten, muuten oikeestaan menny vain kotosalla viikonloput. Vapun jälkeen nimittäin päätin että olen selvinpäin kunnes on firman kesäjuhlat ja hyvin on pitäny, ei edes ole ollut vaikeuksia.

Kämpän pintaremonttia ollaan taas jatkettu, eteiseen tuli vihdoin uudet ovet. Joittenka kans meillä kieltämättä oli vähän ongelmia, tai oikeastaan se tais olla mun tiedon puute. En tiennyt että aluslevyjä on myös suuremmalla korotuksella, jotenkas asennusiltana mun vitutuskäyrä nousi aikalailla ja olin jo repimässä koko kaapistot irti. Onneks en sitä tehny, sillä asia oli korjattavissa. Onneks mainitsin asiasta töissä niin saatiin uuden aluslevyt ja nyt kaikki on hyvin. Pete vissihin säätelee niitä vielä tänään, mä en oikein ole se oikea ihminen siihen hommaan.

Tilasin tosiaan Josadoorin Sara R2 ovet, asennetaan niihin pomput jotta ei tarvitse vetimiä. Paljon siistimmän näköistä niin. Nyt on niin mustavalkoinen eteinen ku olla voi. Pahoittelen vaatemäärää naulakossa, se on hyvä kuivatuspaikka kun ei parvekkeelle voi viedä. Koska röökin haju.

Eteisen kaapit on muuten alkuperäiset, Asko osakeyhtiön esinelappu löytyi kaapin pohjalevystä. Ja kyllä, pääsin repimisessä siihen vaiheeseen että olin jo irroittanut pohjalevyn, me vähän innostuttin.

Oon tilannu myös tapettia keittiöön. Kävin töissä avautumassa ku haluaisin sellasta tummaa tiiltä, mutta mistään ei löytyny mieleistä. Työkaveri sitten löysi tämän ja ykskaks se oli tilattu. Vielä ku sais sen Kokkolaan asti ni olis kaikki hyvin. Herra mies varmasti tykkää ku tilailen kaikkee jännää ja sitte yhdessä asennetaan. Muttako mää haluan!

Käytiin myös ostamassa parvekkeelle pöytä. Pieniä asennusongelmia tietysti oli, luultiin että vika on pöydässä mutta olihan se ehkä vähän meidän omaki vika. Mutta se käsittääkseni saadaan myös kuntoon äiskän neuvojen avulla. Ei tartte edes paljoa säätää. Vatopassi on kyllä hyvä keksintö. Sillä tarkastettiin myös helatorstaina äiskän grilli. Me sisarukset oltiin siellä talkoissa, pihaa laittamassa ja grilliä suoristamassa. Nyt on porukat tyytyväisiä ku kaikki on kohdillaan pihalla.

Jos tässä nyt jatkais taas töitä, oli vain pakko pitää pieni tauko välillä. Tunti siltä että oon keskittyny liian kauan yhteen asiaan.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...