Ruokatauko

Puolitoista tuntia ja firman sisäinen kuvapankki on valmis, mä oon niin näppärä. Tuollasen ku sais sinne meidän uusille nettisivuilleki (kun ne vihdoin saadaan suunniteltua) ni olis ihan jees. Ois niin hienoa jos asiakas vois nettisivuilta valita esim. ovia, tasoja ja altaita mitkä miellyttää ja lähettää siitä myyjälle vinkin, että minkä tyylistä ollaan hakemassa. Ehkä vielä jokupäivä saa tällasenki toiminnon käyttöön. Toivossa on jumalattoman hyvä elää. Josadoorilla on niin hienosti ne niitten ovimallit sielä ja niinoh samaten Ecolamilla tasotki esillä. Että jotain sellaasta ku sais ni olisin taas niin onnellinen.

Muuten valtakunnassa kaikki hyvin. Huomasin että unohdin aamulla ottaa eväät mukaan jotenka tauko menee hianosta tässä. Oon sen verran laiska että en jaksa mistään hakea ruokaa, söinhän mää aamupalaa täällä ni sillähän pärjää tämän päivän.

Eilen mun ei tarvinukaan olla hyvä vaimoke, Söin yksin ja seuralaine tuli vasta illalla kotiin, säästypä senki makuaistit ku en alkanu mitään kokkaileen. Mä en ymmärrä miten mä voin olla niin hajamielinen tämän ruuanteon suhteen, kumminki ku kotona asuin ni tein melkein päivittäin ruokaa. Nyt taasen ku omilleen muutti ni eihän siitä oikee mitään tullu. Mutta ehkä me ruvetaan elään oikee perhe-elämää ja tekeen ruokaa joka ilta. Mää voin niin kuvitella minkälaista seki olis.

Jos nyt jatkais ihan oikeita töitä.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...