Rakkaani LG G4

Vihdoin sain uuden puhelimen niinku olin jo kauan haaveillutkin. Edellinen Samsung oli kyllä niin tiensä päässä, että ette arvaakkaan kuinka hermoja raastavaa sitä oli käyttää. Kaikki ohjelmat lagi ja vaikka kuinka yritti elvyttää sitä niin ei millään.

Nyt mulla on käytössä elämäni ensimmäinen LG. Käyttöjärjestelmänähän on android, niin siinä ei ole mitään uutta opeteltavaa. Tietysti jos siirtyy applelta taikka microsoftilta ykskaks androidiin voi kestää hetki ennenkuin tottuu käyttikseen, mutta mielestäni android on hyvin yksinkertainen ja esim. Google playstä ladattavan Nova launcherin ansioista hyvin muokattavissa.

Kamera tässä on aivan jäätävän hyvä. Muutama näyte löytyy Instagramin puolelta ja laitan kyllä niitä lisää kunhan tässä aktivoidun hiukan. Puhelimessa on tosiaan 16Mpx kamera, että sillä kelpaa kyllä kuvailla. Asetuksiakin löytyy niille jotka haluaa itse säädellä niitä. Etukamerassakin on 8Mpx:n kamera, että jopa selfiestä tulee hyviä!

Nuo värit ja tarkkuus ???? #colors #LG #G4 #LGG4 #testing

Kuva, jonka Linda Hägglund (@lindahagglunds) julkaisi

 

Ainut totutteleminen mikä tässä oli, oli oikeastaan käynnistys ja ääninappien paikat sekä puhelimen koko. Napit sijaitsee, kuten kuvassa näkyy, takakannessa. Screenshotti saadaan helposti otettua painamalla käynnistä sekä – äänenvoimakkuusnappia. Hyvin yksinkertaista ja tuohonkin tottui aika äkkiä. En enää etsi painikkeita puhelimen sivusta.
Puhelimen koko myös pelotti mua hiukan. Näyttö on 5,5″ jotenka se on paljon isompi kuin mihin olen tottunut. Nyt kun se on ollut käyössä hetken niin mun työpuhelin näyttää aivan säälittävän pieneltä LG:n rinnalla. Puhelinta on paljon helpompi käyttää kun se on isompi. Ainut ongelma mikä nyt on, on että en voi enää säilyttää sitä rintsikoissa. Mikä kyllä toisaalta voi olla ihan positiivista.

Aivan ehdoton lisävaruste tuohon on suojakotelo! Siihen suosittelen LG:n Quick Window Circleä ja jos kerta siihen lähtee sijoittaan rahaa, kannattaa heti ottaa sellainen missä on langaton lataus. QI viittaa siihen, että kuoressa on langaton lataus, ilman tätä langaton lataus ei valitettavasti toimi. Hintaero ”normaalin” kuoren sekä langattoman latauksen omaavan Quick Window kuoren välillä on vaivaiset 10€ jotenka mielestäni helppo valinta!
Quick Circle kotelossa on tosiaan ikkuna mistä pystyy käyttää muutamaa toimintoa. Taskulamppu, kamera, viestit, lokit.. Niin kätevää kiireiselle ihmiselle! 😉

Puhelin on nyt ollut käytössä about viikon, enkä vielä ole löytänyt mitään moitittavaa. Kerron toki heti jos sellaista löydän, mutta epäilen suuresti.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...