Puoliviikko

Pakko myöntää että tää konttoristin työ on hyvin vaihtelevaa tässä firmassa. Eikös jokaisen konttorityöntekijän varustukseen kuulu kypärä ja huomioliivi? Huvitti vähän lähteä niitten kans liikenteeseen. Käytiin kolleegan kanssa mittaamassa jungsborginkadulla, on kyllä niin kivoja kämppiä siellä. jos vähän ekstra rahaa joku haluaa lahjottaa ni voisin ostaa yhden niistä ja laittaa koivuhaan kämpän vuokralle.

Eipäs taivaan alla paljon sen ihmeellisempää ole tapahtunu. Tällä viikolla ei ole paljon saanu nukuttua, syystä jos toisesta. Mutta jos sitä vaikka tänä iltana skarppais. Viikko on kyllä menny tosi äkkiä, huamenna on jo torstai ja tuntuu siltä niinku ei olis paljon mitään muuta tällä viikolla tehny ku ollu töissä ja höpsöilly uuden tuttavuuden kans.

Vähän uudistin blogia ja löysin osion minne pysty laittaan kaikenlaisia linkkejä/sivuja. Jotenka poistin blogin oikeasta reunasta ne linkit jotka ei oikeastaan palvellu mua mitenkään ja siirsin ne tohon ylös. Pakko oli änkeä firmanki linkkejä sinne ku kerta kumminki niin paljon työasioita täälä kirjottelen. Omasta mielestäni erittäin näppärää. Vois joku ilta tutkia vähän lisää että mitä kaikkea kivaa tänne saapi laitettua.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...