Piilomainontaa

Tämä aamupäivä on sisältänyt firman facebooksivujen päivitystä ja yleisesti markkinoinnista puhumista ja tutkimista. Viime viikonloppuna oli tosiaan ne Teritalon talonäyttelyt, minne en nyt päässy sen Vaasan reissun takia, mutta onneks mut on kutsuttu tupareihin ni sillon nään talon!

Markkinointi tullu enemmän nyt puheeksi koska tämä vuosi on tosiaan juhlavuosi Huusholli Keittiöille. Oma logokin tälle vuodelle suunniteltu ja omasta mielestäni se on erittäin kaunis. Sen voi bongata meidän mainoksista joita tiputellaan tosiaan vähän kaikkialle tämän vuoden aikana. 😉

Huomenna olis Kannustalon talonäyttely Kannuksessa mutta enpäs mä sinnekään pääse, menee niin myöhään se lähtö Kokkolasta ja voin niin kuvitella, että eksyn vielä matkalla. Koska mun suuntavaisto nyt on mitä on.
Helmikuun puolella taasen olis Kreivi-talon taloäyttely, sinne voisin jopa keretäki. Pitäis vaan sitä seuraa löytää. Että jos joku on innokas ravaamaan talonäyttelyissä ni saapi ilmottautua!
Nämä kohteet mainitsin siis siksi, että näissä on meidän kalusteet. Oonhan mä tietysti ne kalusteet nähny tuolla lavoilla ja kalustekuviaki vilkassu, mutta olishan se ihanaa nähdä lopputuloski, ihan paikan päällä.
Olin niin kikseissä ku kävin Loma-asuntomessuilla Kalajoella kesällä. Siellähän oli kans yksi meidän kohde. Tai periaatteessa Terra-talo, mutta se menee samaan piikkiin. Oli kohde 28, eli viimeinen ja sen verran pitkään meni siellä kulkiessa, että jouduttiin hyppäämään muutaman loma-asunnon yli että kerkettiin nähdä meidän kohde. Mä niin rakastuin noihin keittiön oviin!
Firman instagramissa näkee muutaman kuvan reissusta. Yritin yhdessä vaiheessa muka olla oikeenki aktiivinen siellä. Mutta ei sitä aikaa tai innostusta oikeen riittäny siihen päivittelyyn. Facea nyt kovasti yritän. Kumminki tämä some niin hyvä kanava asiakkaille löytää meidät, että sitä pitäisi hyödyntää eneämmän.
Mutta on se hyvä että hyödynnän nämä mun tauot blogiin, tuleepaan seki aika käytettyä hyvin: 😉
Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...