Pientä pintaremonttia

Se ois viimeinen yö tässä asunnossa. Mun ensimmäisessä omassa asunnossa. Vähän ristiriitaiset on kyllä tunnelmat. Tämä oli kumminki sellainen asunto jonka ostin ja ajattelin asuvani tässä kauan, tehdä tästä oman näköiseni ja ihanan kodin. Toki tämä on vieläkin ihana ja oman näköiseni remontinkin jälkeen, mutta nyt tänne vain muuttaa vuokralainen. Onneksi tilanne oli sen verran hyvä, että pystyimme pitämään tämän asunnon ja ostamaan itsellemme toisen. En varmaan olis muuten pystyny muuttaan pois täältä jos tilanne olisi ollut se, että tämä asunto olisi pitänyt myydä, jotta voimme ostaa toisen asunnon.

Remontti vähän venyi, mutta nyt se olisi vihdoin valmis. Yllä olevasta kuvasta puuttuu vielä lattialistat mitä nyt laitetaan paikoilleen. Ihan vain vinkkinä muillekin joilla on betoniseinät, että no more nails on ihan pätevä liima laittaa listat kiinni. Kattolistatkin pysyi ihan helposti sillä, vaikka olin alussa vähän epäileväinen. Remonttiapuna meillä oli mun vanhemmat ja enoni, joka kyllä teki suurimman osan töistä ja opasti meitä muita. Laminaattikin meni noin vain paikoilleen vähemmässä ajassa kun ajattelin. Vaikka timpurit oli sitä mieltä, että pari työpäivää menee niin enolta se homma hoitu yli puolet vähemmässä ajassa.

Myös makkarin yksi seinä sai vihdoin tapetin. Kaikki muut seinät on maalattu valkoiseksi ja tuossa yhdellä seinällä on tapetti. Pelkäsin aluksi, että tuo kuvio on liian tumma ja epäsymmetrinen mutta se sopi sinne kumminki oikein hyvin koska lattiakin on harmahtava.

Toivon että vuokralainen pitää tästä asunnosta. Hän tosiaan kävi täällä remontin keskellä käymässä, mutta onneksi osasi ajatella kaiken sotkun ohitse. Toiveena oli neutraalia ja eiköhän tämä nyt suht neutraali loppupeleissä ole.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...