Päivä vaan paranee..

Tulin tässä hetki sitten kämpille, siivousilta muuttuikin leffaillaks Pauluksen luona. Olin melkein kerenny unohtaan että kyselin siltä päivällä jos katottais joku leffa. Oli sellanen fiilis että ei vaan jaksanu keskustella kenenkään kans tänään ni siihen leffa on aina hyvä ratkaisu. Katottiin expendables kolmonen (ehm ei expendabelles kolmonen, se on ihan eri leffa, jos ette tienny). Oli ihan jees leffa vaikka en niitä muuten ole kattonu. Vois melkein katsoa ne kaks ensimäistäki tässä joku ilta.

Ärsyttää ku ei nukuta yhtään, piristyin niin tuolla pakkasessa että saapi nyt nähdä miten tässä muka nukkumaan alkais..Ehkä jään vain tähän tuijottaan NCIS:ssää ja tekstaileen kunnes rupee väsyttään. Eli ehkä joskus kolmen aikaan yöllä?

Huomenna olis tiistai, tilauspäivä töissä ja aikanen nukkumaanmeno illalla että ymmärrän nousta tuntia aikasemmin ylös keskiviikkona. Hah, mä oon niin aamu-uninen että ette uskokaan. Äiskäki soitti tänään että jos tulisin huomenna syömään, ni sinne sitte töitten jälkeen. Siinäpä se ilta sitten vissiin meneeki. Jään aina suustani kiinni sielä, ni pikavisiittiki voi kestää muutaman tunnin ku höpötetään kaikenlaista tosi tärkeetä.

Jos täsä nyt kömpis peiton alle odotteleen että tulee väsy.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...