Omistajan vaimokkeesta, toiseksi omistajaksi

Oon niin monesti halunnu tästä asiasta hehkuttaa edes johki suuntaan, mutta en sitten halunnu ennenku oli nimi paperissa. Eli 1.10.2015 lähtien olen ollut DataFixin toinen omistaja. Sen jälkeen ku kävin kirjottamassa paperit alle kolleega kysy multa, että mitä tämä käytännössä tarkoittaa? Kysymys sai mut miettimään eroa, siihen mitä tein viime kuussa ja siihen mitä teen nyt. Eroja en löydä, en ainuttakaan. Myös ennen tätä omistajuutta, yritin saada jotain aikaseksi myös DataFixin puolella. Hankkia asiakkaita, hoidin jopa yhden mainoksen yms. Eli periaatteessa ainut ero on se, että nyt tämä kaikki oikeasti on niin sanotusti ”kotiapäin”. Mehän ollaan siinä siis tosiaan kahdestaan, tietystikään mä en voi toimipisteellä olla päivisin koska aukioloajat on samat kuin Huushollissa. Jotenka tämä miehenihän enemmän yritystä hoitaa, mutta tottakai teen kaiken minkä pystyn ja kerkeän firman eteen.

Meillä on nyt tosiaan Huusholli Keittiöiden nettisivuprojekti menossa, mistä mä oon tosi innoissani. Sillä tää on ensimäinen nettisivuprojekti missä mää oon mukana ja tottakai tämä on vähän erilläinen keissi koska olen itse työntekijänä Huushollissa. Datafix on ennenki tehny sivuja jotenka Petellehän tää ei oo uus juttu. Paitsi nyt tietysti alusta mille ne tehdään, kuten sanoin, rakastuin wordpressiin jotenka sitä käytetään myös näissä kotisivuissa. Yllätyin siitä kuinka yksinkertaista kotisivut on tehdä, mutta myöskin siitä kuinka hankalaa yksityiskohtia on viilata. Sanotaanko niin, että meissä molemmissa on vähän perfektionistin vikaa, jotenka tämä on mielenkiintoista puuhaa.

Jaoin facessa hetki sitten muiston parin vuoden takaa, kun olin Huushollilla ja Cittarissa samaan aikaan töissä. Päivittelin sitä, että en ymmärrä miten olen jaksanut. Niille jotka miettii miten nyt muka meinaan jaksaa, niin tämä on aivan eri asia. Nyt saan tehdä töitä rakkaani kanssa, meneehän tämä tietysti iltatöiksi mutta se ei tässä tapauksessa ole ongelma. Koska molemmat nautitaan siitä mitä tehdään. Jotenka tästä jutusta löytyy vain hyviä puolia.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...