#olisinpatiennyt

Maaret Kallion somekampanja #olisinpatiennyt on saanut paljon huomiota, mikä on erittäin hyvä. Toivottavasti joku nuori oivaltaa jotain näistä pienistä asioista ja se auttaa heitä jaksamaan synkempinäkin päivinä. ❤

#olisinpatiennyt että kelpaan juurikin sellaisena kuin olen. En pitäny itseäni tarpeeks hyvänä missään tai kenellekään. Omasta mielestäni kaikki muut oli aina parempia, vaikka tosiasia oli, että olin oikeasti ihan hiton siisti muija ja kauniski vielä!

#olisinpatiennyt että multa olis älli riittäny kaksoistutkintoon. Silloin menin siitä mistä aita oli matalin ja luin merkonomiksi vaikka oli mahdollisuus lukea rinnalla ylioppilaaksi. Onneksi aikuisenakin voi kouluttautua, mutta helpointa olisi vain silloin lukea molemmat, kun ei ollut muutakaan tekemistä kuin opiskella.

#olisinpatiennyt että jo se että yrittää ja epäonnistuu on parempi kuin se, että ei yritä ollenkaa.

#olisinpatiennyt että kaikkia ei tarvitse miellyttää. Pelkäsin aina, että loukkaan jotain mun tunteilla ja siitä syystä tein paljon asioita vain muiden vuoksi, enkä ajatellut itseäni laisinkaan.

#olisinpatiennyt että asiat jotka tuntu sillon isoilta, ei oikeasti ollut sitä. Mietin aivan liikaa asioita jotka sillä hetkellä oli itselle tosi isoja, mutta toivoisin, että olisin sillon jo ymmärtänyt ajatella, että ”viiden vuoden jälkeen; onko tällä enää väliä?” ja suhtautua asioihin vähän rennommin.

#olisinpatiennyt että kaikkea ei tarvitse osata heti ja on ihan OK vaikka ei ole paras kaikessa. Uuden aloittaminen oli aina vähän hankalaa, koska vihasin sitä, että en ollut heti paras. Voi kun tietäisin, että vähän kun panostaa niin oppii asioita todella nopeasti.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...