Nyt ja silloin..

Viikonloppu tuli ja meni yhtä nopeeta ku aina ennenki. Perjantai-ilta meni viinin ja pahvilaatikkojen kanssa. Muuttoa pukkaa taas ni yritin vähän alotella, yhden kaapin sain jopa tyhjennettyä ja siihe se sitte jäi. Lauantaina luulin että jäisin Kokkolaan, mutta tuliki pieni muutos suunnitelmaan ni lähdin Jepualle. Porukka siellä oli pelailemas beer pongia ni oli pakko lähtee katsastamaa että mikäs meininki siellä oli. Ilta meniki sitte siellä shaissee jutellessa ja taloa katsastaessa. Sunnuntaina taasen lähdin hyvissä ajoin kotia jotta kerkesin porukoille syömään. Mua taas hemmotellaan oikeen kunnolla! Sitte jatku taas pakkaaminen. 

Eilen illalla sain oikeestan pakattua aika paljonki. Nyt olis kolme laatikkoa ja kaksi Ikea kassia täynnä tavaraa. Mutta on sitä vaan paljon kaikenlaista kertyny kaappeihin, vaikka en tuolla nii kauan asunukaan. En edes muistanu minkälaista tuo pakkaaminen on, porukat autto sen verran paljon ku muutin kotoa. Sillon olin melkein aina töissä ni en ois edes kerenny siinä hässäkässä muuttaan minnekään. Nyt aika hyvillä mielin kyllä muutan, ei oo mitään stressiä päällä asiasta ja pystyn ite pakkaan eikä tartte apua pyytää. Sillon oli kyllä tosiaan hiukan erilaista. 
Oikeastaa en tiedä yhtää mitä oon tehny viime vuonna tähän aikaan. Suoraa sanottuna ei aavistustakaan. Painoin loppuvuodesta melkein 200h töitä kuussa ku en ymmärtäny kieltäytyä jos kysyttiin töihin. Äiskäki muistutti mua niistä ajoista ku puhuin sille että hankkis viikonlopputöitä. ”Etkö sä muista millasta se oli? Sä istuit täällä ja sanoit että sä et jaksa enää”. Nyt ku tosiaan mietin asiaa ni olihan se jumalattoman raskasta, mutta ehkä se ei olis samanlaista jos sais arki-illat olla vapaalla ja sitte viikonloppuna vaan toisessa paikassa? Ainakaan mun logiikalla se ei olis sama asia ku viime vuonna. Sillonhan tuli 11h päiviä ni se kyllä veti mut ihan loppuun. Mut pitää nyt vielä miettiä asiaa kunnolla että ei tosiaan käy niinku viimeks. Enhän mä sillä, hoidinhan mä työni, omasta mielestäni paremmin ku hyvin. Mutta se ahistus mikä tuli iltasin oli kyllä aika rankkaa. Luulis ny kumminki että mä oon vähän kasvanu siitä..?
Huh tuli taas pidempi ja henkilökohtasempi postaus ku mitä olin suunnitellu, mutta mitenkäs muuten kuluttaisin nää mun tauot..?
Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...