Normipäivä

Huh, siinä on iha oma tehtävänsä tyhjentää tota puhelinta. Alko lagii sen verran että siirsin kaikki kuvat/videot sieltä koneelle ja niitä oli kertyny iha ruhtinaallisesti. Nyt samsungi toimii taas vähä paremmin.

Viikonloppu oli aivan mahtava, venetsialaisiahan suurin osa juhli Kokkolas mutta mä päätin olla erilainen ja lähdin Oravaisii viettää iltaa Stefanin kans. Tajusin että se oli eka kerta ku me ollaan ihan kahdestaan ilman näitä meidän yhteisi ystäviä ja olihan meillä hauskaa, niinku aina. Vaikka ny ensin jouduin vähän hukkaan. Mutta hei, kaikki tietää että mun suuntavaisto on 0. Mä en voi löytää perille jos oon vain kerran ennen käyny jossain, se on mulle mahdottomuus. Mutta voisin melkein väittää että nyt löydän sen luo, ehkä, en lupaa mitään. Tapasin taas paljon uusia ihmisiä ja mä olin ihan elementissäni. Sen kämpille tultiin joskus aamulla ja päivällä ku heräsin ni olin sielä yksin, joten mitä muutakaan sitä vois tehdä ku siivota. Mulla ei siis oikeesti ollu parempaa tekemistä ja en viittiny alkaa ajelee vielä siihen aikaan ni siivoilin ihan vähän vain. 😉

Lähdin sitte sieltä Jepualle ja istuttiin sielä sitte lauantai ilta. Vaihdettiin jarrupalat ja lamppu mazdaan ni nyt seki ois sitte kunnossa. Kallista tää auton omistaminen. Prkl lamppuki makso 70€, että saapi toivoa että se ny kestää hetken.

Viikko on lähteny ihan mukavasti käyntiin. Töissä on ollu ihan jees, ei mitää maailmaa mullistavaa oo tapahtunu. Oisin nyt sitte ilmeisesti ensimäistä kertaa pitkään aikaan lauantain töissä. Meillä on keittiö viikonloppu ni ollaan avoinna koko vkl. Ni mä oon näillä näkymin siellä päivystämässä lauanaina 10:00-14:00, eli teretulemast!

Mietin tässä jos jatkais siivoamista, jotenki innostuin taas. Sen jälkee kävis lenkillä ja sitte vaa löhöilis loppu illan. Omasta mielestä aivan loistava suunnitelma.

Kattellaa jos löytyis sitä inspiraatiota lenkin jälkee taas kirjotella. Löysin nimittäin puhelimesta jumalattomasti kuvia mitä oon säästäny ja ajatellu että tosta vois joskus kirjottaa blogiin jotain. Ni saapi nyt nähdä.

Over and out

Ilahduta minua kommentilla...