Muutto

Taas kerran blogini vaihtoi osoitettaan. WordPress säilyi alustana mutta tuli hankittua oma domaini, vähän niinku käytännöllisyys syistä. Paljon helpommin muokattavissa kuin .org versio eikä tämä edes maksa paljon mitään. Hyvää harjotusta kun saa kehittää tätä sivustoa ja sitten toteuttaa ehkäpä samoja ominaisuuksia asiakkaiden kotisivuille.

Asiakkaista puheen ollen, olemme tehneet Sisustusilmeen sivut tässä muutama viikko taaksepäin. Hyvin simppelit ja selkeät sekä myös mobiiliversiossa toimivat. Sivuistahan saa juuri sen näköiset kun haluaa. Esimerkiksi tämä sivu ja sisustusilmeen sivu on rakennettu samalle pohjalle ja ne on silti näin erillaiset. Parin viikon päästä olisi ilmeisesti tulossa toinen nettisivuprojekti työn alle. Odotan innolla ensimmäistä tapaamista kun saa kuulla mitä asiakas sivuiltaan haluaa.

Onneks tänään on perjantai, saa hetken rentoutua ja vain olla. Arki-illat ei oikein riitä mulle, että oikeasti rentoutuisin ja saisin ladattua pattereita. Oon aina loppuviikosta ihan poikki. Sen huomaa myös mun käyttäytymisestä, ärsyynnyn erittäin helposti. Pienikin väärä sana niin oon ihan möks. Sen verran viisas kumminkin oon, etten rupee räyhäämään vaan olen vain hiljaa. Mikä ärsyttää herra miestä erittäin hyvin paljon. Jotenka tilanne on aikalailla +/-0.

Se ois seuraavaksi iltapala ja sitten peiton alle.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...