Movienight

Huh, nyt sitä oltais taas yksin himassa. Tai noh taas ja taas, Paulus tuli eileen kymään kahvilla ni eipä tosta siivouksesta oikeen paljon mitään tullu. Huomasin sitte lehdestä että elokuvissa pyörii Vares ni käytiinpä se sitte tänään kattomas. Myöhästyttiin alkuteksteistä, eikä varmasti oltais myöhästytty edes niistä jos mä oisin ajanu. Mutta pitihän senki saada koittaa mazdaa, kunnon autoa kerran elämässään. Nyt mulla taasen on mättöä vaikka muille jakaa, innostuin vähän tuola irtokarkkihyllyllä ni tuli osteltua. 

Piti kylläki toi keittiö mitata kunnolla tänään, mutta eipäs oikeen kerenny. Mutta ei sillä nyt niin kiire loppujenlopuks ole. Kerkeehän sitä myöhemminki. Ois vaan ollu jotenki kiva saada tätä remppaa vähän aluilleen. Tänäänki kävin lattialaminaatteja kattomassa K-Raudas, jumalattoman kalliiks tulee vaan tämä remppa jos toteutan kaiken. Mutta hiljaa hyvä tulee? 
Viikonlopuks ei ole yhtikäs mitään suunnitelmia. Jotenki houkuttais lähteä tonne eteläänpäin moikkaan, mutta taas toisaalta en oikein tiedä. Siellä ei oo tullu käytyä taas paljon mitään ku on aina ollu jotain happeninkiä tääläpäin. Onkohan ne sielä jo unohtanu mun olemassaolon?! 😮
Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...