Mistä loma, loma?

Huh, tää lomaileminen ei oo yhtään mun juttu. Viime viikko meni ihan mukavasti, ku herra mies oli kans lomalla mutta nyt ku oon yksin koirien kans ni on tämä vaan tylsää. Joka aamu / aamupäivä oon käyny noin tunnin lenkillä, ihan vain siksi, että saan ajan kulumaan. Tänään kävin jopa kaupassa kävellen, vain koska mä voin.

Toki positiivista tässä on se, että kerkeen siivota, pestä pyykkiä, pakkeloida yms. ku oon kotona, muttakun ei sitäkään hommaa pitkäksi aikaa riitä. Nyt oon siinä pisteessä, että eteisessä pitäis vielä muutama kohta pakkeloida uusiksi ja sen jälkeen pääsiski maalaamaan. Haluaisin uusia lattiankin eteisessä, koska tuo nykyinen on aika karu mutta ajattelin, että ehkä olisi kätevintä vaihtaa koko alakerta sitten kerralla, kun löydetään joku lattiakuosi mistä pidetään.

Tänään oli ensimmäinen päivä hetkeen kun ulkona tuli oikein kuuma! On tämä suomen kesä vain ihana. Heti kun aurinko meni pilveen, siirryin koneelle suunnittelemaan banneria Datafixille. Ostettiin mainospaikat Kokkolan Venetsi Driftingiin joten sinne pitäisi saada banneri teetettyä. On niin mahtavaa, että täällä järjestetään tuollaista, koska harvemmin tulee pidemmälle lähdettyä driftingiin. Lapualla niitä on monesti ollut, mutta ikinä ei ole tullut lähdettyä, vaikka kiinnostusta olisi kyllä ollut.

PS. käy varaamassa ennakkolippusi Venetsia Driftingiin jo nyt –> ENNAKKOLIPPU
Maanantaina (24.7) päivitetyn tiedon mukaan näyttää siltä, että liput myydään loppuun.
Mutta vielä saat ne hankittua 5€ halvemmalla ennakkoon kuin portilta!

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...