Miehet ovat sikoja..

.. mutta onneksi naiset ovat eläinrakkaita.

Tästä tulee varmasti yksi henkilökohtasimmista kirjotuksista pitkään aikaan. En kohdista tätä keneenkään, vaikka tiedän että muutama ehkä ottaa nokkiinsa tästä. Jos otat ni ehkä vois yrittää muuttaa asennetta, mutta ihan hyvällä siis tätä suurimmaks osaks kirjotan. No hard feelings?

Alkuvaroitukset annettu ja pointtina tosiaan miehet. En haluais yleistää, vaikka sitä erittäin usein ilmeisesti harrastanki. Mulla vaan menee niin pahasti yli ymmärryksen miehen logiikka aina välillä. Siis jos nainen ja mies viettää pitkän aikaa paljon aikaa yhdessä ja päivittäin juttelee ja on vähä sellasta peliä kokoajan, ni eikö siinä vaiheessa jo saa luulla että on jotain vakavampaaki ehkä kyseessä? Pitääkö siitä oikeasti erikseen kysyä että missä mennään? Itsehän tätä kyselyä harrastan hyvinki paljon, koska tuntuu siltä että elän ihan eri ajatusmaailmassa ku miehet. Yleistän taas I know, tätä tulee tapahtumaan useaan kertaan tässä tekstissä, koittakaa kestää. Miehille tällanen ”ystävyys” yleensä on sellasta avointa peliä, voi jopa monta muijaa pyörittää samalla lailla. Eikä se nyt sinäänsä mitään, jos siitä kertois. Mainitsis siitä että kumpikaan ei ole mihinkään sitoutunu. Eikä myöskään yrittäis sitä naista omia, tai suutu jos se hengailee myös muitten miesten kans.

Mutta tässä on sitten se että missä vaiheessa tulee moraali vastaan. Omasta mielestä tällä monen seuralaisen pyörittämisessä on hyvin häilyvä raja. Monella raja menee myös eri tasoilla. Toisille on OK että on monen eri tyypin kanssa sängyssä vaikka päivittäin. Toiset taas ei edes hyväksy sitä että juttelee monen eri ihmisen kans. Itellä tämä raja on hyvin epäselvä, se mitä itse saan tehdä ja myöskin se mitä odotan mieheltä. Riippuu aikalailla fiiliksestä. Tällä viikolla, koska on se aika kuusta ni oon varsinki ollu hyvin huolissani siitä että missä menee raja. Ajatukset on pyöriny ympyrää ja oon jankannu samaa asiaa uudestaan ja uudestaan koska mihinkään ei tule mitään selvyyttä. Sama keskustelu käyty monen ihmisen kanssa uudestaan ja uudestaan, koska mää oon ilmeisesti niin pirun hankala ihminen.

Sitte en myöskään ymmärrä sitä, että jos kahdestaan ollaan ni on niin ihana ja ystävällinen mutta heti jos muita on paikalla ni käyttäytyminen muuttuu ihan ykskaks. Mitään varotusta antamatta ni ollaan tosi etäisiä, niinku siinä välillä ei olis enää mitään jos joku muu on samassa huoneessa. Ei siinä, en itsekään siinä vaiheessa jaksa mitään yrittää jos toinenkaan ei mitään enään yritä. Siks mulle on erittäin tärkeää että mieski näyttää että välittää. Ku en itseäni siihen tilanteeseen uskalla laittaa, että olen ainoa joka tunteita näyttää. Oikeastaan yritän aina pysyä samalla tasolla kun se toinenki. Huomatkaa sana YRITÄN, aina se ei tietysti onnistu. Varsinkaan sillon jos mies oikeasti on sika, eikä enää välitä. Siinä vaiheessa kilahtaa ja pahasti. Niinku osa on saattanu huomata! O:)

Tässä tosiaan loppuvuotena piirit aikalailla muuttunu ja ne jotka mut parhaiten tuntee ni tietää mitä kaikkea säätöä tässä on ollu suuntaan ja toiseen. Ilmeisesti kaupungillaki tiedetään tästä, että kiitos siitä että sielläki ollaan avauduttu asiasta. Onneks itsellä ja meillä on kaikki välit kunnossa, että ihmetyttää että tää muita ihmisiä nyt jotenki häiritsee ja niitten on pakko asiasta päästä kommentoimaan. Mutta anyways, kuljinhan mä tuola Jepualla/Uudessakaarlepyyssä niin pitkään että en tosiaankaan niitä ihmisä ole tässä välissä unohtanu. Jotenki vaan Kokkolassa nyt on ollu jotenki helpompi olla.

Mä oon aina luullu että ymmärrän miehiä. Nyt voin rehellisesti sanoa, että en kuule ymmärräkään! Ihan vain siksi tämä teksi, koska tää menee niin multa ohi ja ympäri. Ja saapas tästä nyt kaikki miehet sen selvyyden, että olen erittäin hankala, kyselen erittäin paljon ja en todellakaan ikinä tiedä missä mennään! Nyt on kaikki pelotettu pois ni saan jatakaa remppaa ihan rauhassa!

Oon muuten ehkä lähössä Vaasaan iltapäivällä?
Voisin melkein kysysä että mitä täälä oikeen tapahtuu? 😀

Over and out. 

Ilahduta minua kommentilla...