Melkein valmis toimistomme

Huh, meillä on vihdoin ja viimein toimisto aikalailla sisustamista vaille valmis! Saatiin sinne taso paikalleen eilen, päädyttiin ecolamin alumiininväriseen tasoon koska haluttiin pitää se harmaapainotteisena. Taso on noin 2,6m pitä ja menee seinästä seinään, joten tilaa pitäis riittää datailuun ja kasaamiseen. Mullahan on läppäri, joten sen saa äkkiä pois edestä jos tarve vaatii. Viikonloppu taitaapi mennä koneiden asennuksessa, maton sekä toimistotuolin etsimisessä ja yhden nurkan käyttötarkoitusta miettiessä.

Ikkunaseinä on siis kokonaan tyhjä, joten siihen nurkkaan pitäis saada jotain. Mietin siihen siroa nojatuolia ja lattiavalaisinta, mutta saapi nähdä. Aku on vielä sen verran teini, että ne vois saada aikamoista kyytiä meidän poissaollessa.

Syy miks päädyttiin pelkkään tasoon, eikä kirjoituspöytään oli mitoitus. Jos olisimme ostaneet kirjoituspöydän olisi niitä pitänyt hankkia kaksi ja ne eivät olisi ”täyttäneet” koko seinää. Tällaset ratkaisut on aika helppoja mun työpaikkaa ajatellen. Sain tilattua tasot sekä jalat huusholli keittiön kautta ja toimituskin oli suhteellisen nopea. Tason olis toki voinut kiinnittää seinäänkin, jolloin ei olis tarvinu noin monta (5kpl) jalkaa, mutta jos meidän mieli muuttuu huoneen suhteen on sitä nyt helppo muokata ja meidän hienoihin seiniin ei jää jälkiä.

Oon niin helpottunu siitä, että tämä show on vihdoin ohi!

Over and out. 

Ilahduta minua kommentilla...