Mahtavaa

Sunnuntain leffailta vähän kusi, en löytäny sitä DVD:tä ni katottiin sitte joku komedia mikä sattu tuleen töllöstä. Menihän se ilta sitäki katsellessa. Nukuin sitte jopa melkein pommiin maanantaina, onneks Niko soitti ja herätti mut melekee ajoissa. Ei sitä kaikilla oo tollanen personal herätyskello joka huolehtii. Tätä aamua sen ei tarvinu vahtia mua, ku sain luvan herätä jo siinä puol kuuden aikaan (?) ehkäpä. Oon kyllä nukahtanu uudestaan sen jälkeen että eipä siinä. Olin taas aivan jumalattoman hyvä vieras, tiskikoneen tyhjäsin ja täytin vain koska oon niin fucking mahtava.

Muuten alkuviikko on menny ihan hyvin, vähän henkeviä tullu juteltua eilen ja se oli vissiin aika hyvä asia. Töissä ollu vähän kiire taas mutta ehkä tää loppuviikkoa kohti helpottaa. Aatella että huomenna on jo keskiviikko! Kohta viikonloppu taas ja mitään suunnitelmia ei taaskaan ole. Mutta menihän se viime viikonloppuki ihan mukavasti vaikka ei suunnitelmia ollukaan.

Kattelen tässä samalla taas AVA:n ensitreffit alttarilla. Jotenki jäin koukkuun siihen, niin jotenki siisti ohjelma. Itelläki jotenki kaikki suhteet aina menny sillai että täysillä eteenpäin vain. Ei oikeestaan ystävyydestä mikään alkanu, vaan aina että ensin tullu kaikki tunteet kerralla ja sittehän siinä useinmiten käy niin että jompaankumpaan sattuu. Onneks oon ite saanu kaikki asiat järkättyä. Niinku multa kysyttiin tässä aikasemmin ”onko meillä muka joku ongelma?”. Se vissiin kertoo aika paljon siitä, että suurin osa ongelmista on mun omassa päässä.

Jos täsä rauhottuis iltaan.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...