Loppuviikko

Tästä tulee erittäin milenkiintoinen loppuviikko. Myyjät lähti tänä aamuna kohti Tikkurilaa ja sieltä sitte Itävaltaan, elikkäs tämä konttoristi jää työharjottelian kans pyörittän myymälää. Muistin jopa pyytää avaimen jotta pääsen sisälle, en olis ollu yhtään ihmeissäni vaikka olisin sen unohtanu. Jotenki en luota mun muistiin enää. Mutta mulla on kyllä ihan jees fiilis tästä, vaikka kahestaan ollaanki ni hyvin se menee. Oonhan mä ollu yksin sielä ennenki, vaikka en paljon mitään kalusteista ymmärrä, nyt ku on tietävä ihminen mukana ni tää ei voi mennä muutaku hyvin.

Eilen käytiin herra miehen kans leffassa kattomassa luokkakokous. Oli muuten jumalattoman hauska leffa, suosittelen. Sen jälkeen sitte vielä yhdelle paikalliseen ja sitte nätisti kotia. Ajatella, meidän toiset treffit jo! Ihanaa ku välillä keksitään jotain tuollastaki, ei sillä että en vois ihan kotonaki olla sen kans. Mutta onhan se kiva välillä keksiä jotain muutaki. Vaikka onhan meillä meidän harrastus, taloki pian valmis. Ollaan vaan sen verran perfektionistejä molemmat että ei siitä oikee tahdo tulla mitää.

Nyt jos pukis päälle ja lähtis töihin. Mieski tulee hakeen pari konetta sieltä tänään. On se hianoa ku työllistän sen heti kättelyssä. Heti rupeen pommittaan kaikella ku tiedän että se osaa hommat pikkase paremmin ku minä. Olen erittäin huomaavainen ja sitä rataa.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...