Loppusuoralla

Nyt olis sitte kaikki kamat uudessa kämpässä ja on siellä vaan ihana olla. Favoritasta ny vähän ääntä kuuluu öisin jos pitää parvekkeen ovea auki mutta eipä se mua ole paljon haitannut. Pitäis vissiin niitten pizzoja käydä koittamassa tässä joku päivä ku niitä on niin mulle kehuttu.

Työpäivä lähti mukavasti käyntiin verikokeilla, torstaina sitte terveystarkastukseen ja pankkiin hoitamaan nää paperiasiat pois. Muuttoilmoituksenki teen kunhan pääsen kotia ja saan verkkopankin tunnukset käteeni. Siinä se sitte oliki se muutto. Kuviakin voisin ottaa kun saan kaikki paikoilleen. Illalla aattelin purkaa kaksi viimeistä laatikkoa.Veli tulee sitte vielä joku päivä laittamaan mun kaijuttimet seinille ja piilottaan johdot ni sitte ois kaunis olohuone mulla.
Sopivasti tulee tää Kuopion Ikean reissuki tuossa ens kuussa ni saan ostella kaikenlaista kivaa sinne. 😉

Muuten ei oo tullu tehtyä mitään erikoista. Perjantaina kävin yhen kaverin kans amarillossa yhdellä ja lauantaina kävi sit porukka kahvilla ja kattomas mun kämppää. Eilinen meniki sitte ihan paikkoja järjestäessä. Mitäs mä sitte keksin ku oon saanu kaikki paikoilleen? Ehkä mä sitte saan taas alotettua tän mun valokuvaharrastuksen, se on kyllä iso ehkä. Mutta eihän sitä ikinä tiedä. Innostuin niin ku kattelin niitä mun kuvia mitä oon laittanu faceen jos on tullu otettua jotain vähän ”parempia” kuvia.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...