Lomaltapaluuteksti

Ensimäinen työviikko loman jälkeen on menny oikeestaan ihan mukavasti. Alkuviikosta oli ehkä pientä säätöä mutta muuten oon ihan tyytyväinen siihen mitenkä kollegat oli hoitanu mun tuurauksen. Pakko myöntää että muutaman kerran saatoin lomalla tarkistaa sähköpostini, mutta sekin vain sen takia että olin sittte heti maanantai aamuna skarppina töissä ja kyselin kaikkea jännää ja teeskentelin olevani kärryillä tasan tarkkaan kaikesta.

Juhannus meni mukavasti kotosalla miehen kans, ei oikeen innostuttu lähtemään minnekään. Koko loma oikeestaan meni aikalailla hengaillessa. Eipäs tuohon yhteen viikkoon oikeen saa sovitettua paljon tapahtumia. Syksymmällä olis, ainaki mulla, kahden viikon loma. Jos sillon tekis jotain jännittävää. Joku pieni maakuntamatkailu olis ihan jees. Toisaalta olohuonetta tai makkaria haluaisin maalata, muttakun pelkään että lähtee pieni pintaremontti täysin lapasesta.

Keittiö on muuten nyt valamis. Tai noh, ikkunlauta pitäis vielä kaventaa ja laittaa paikoilleen mutta muuten se on valmis. Vois laittaa kuviaki tässä joku päivä, kunhan innostuisin. Arvatkaapas unohdinko valokuvata ennenku alettiin repimään tapetteja? Mä en ymmärrä että se osaa olla niin hankalaa. Pitää tutkia jos vaikka löytäisin jotain vanhoja kuvia koneelta.
Tuo tapetin kohdistaminen oli pieni ongelma, varsinkin kun seinä on vino. Eikä siis niin vähääkään, huonekorkeus keittiössä tais heittää muutamalla sentillä/sivu. Mutta tuoki varmaan peittyy sitten kun saan kattolistat hankittua.

Pelkäsin ensin että keittiöstä tulee liian tumma, ku maalattiin tosiaan loput seinät tumman harmaaks. Tästä väristä on kyllä vähän kiistelty, omasta mielestäni se tietyssä valossa näyttää ruskealta. Mies taasen väittää että se on tummanharmaa. Jotenka meillä on ruskeanharmaa seinä. Onneks osataan tehdä kompromissi myös tästä asiasta.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...