Lomalleko?

Se ois enää tasan viikko lomaan, välillä mietin että mitä minä muka teen kotona arkipäivänä. Siis oikeasti, että mitä iloa on istua kotona ku vois olla töissä hyödyksi? Toki, tämä kotikin hieman kaipaa mua ja voisin tietysti olla DataFixilläkin töissä, jos keksisin jotain mitä voisin tehdä. Tuo korjaaminen ei oikein ole mun juttu, ainakaan vielä. Mutta ehkä tässä viikon aikana kerkeän tottua ajatukseen, että en ole töissä vaan voin vain olla.

Eilen meillä oli töissä tuotannon koulutus. Ei siis tarvitse pelätä, että kukaan myymälän puolelta lähtisi sahailemaan tai kasaamaan kaappeja. Vaan käytiin läpi työn eri vaiheet, jotta oikeasti hahmotetaan se mitä tehtaan puolella tapahtuu sen jälkeen kun kalustekauppa on tehty. Itselleni tämä oli hyvin positiivinen kokemus. Toki olen tehtaan/varaston puolella aika paljon pyörinyt, jotenka suurin osa asioista oli tuttua jo ennestään mutta oli siellä pari ”ahaa-elämystäkin”.

Nettisivuprojektikin alkaa pikkuhiljaa olemaan loppusuoralla. Huomasin kuinka edellisessä palaverissa yhtäkkiä ymmärsin täysin mitä asiakas kaipasi. Tai ainakin luulen, että olen hyvin nyt jyvällä asiasta. Lopputuloksen näkee sitten seuraavassa palaverissa, että olinko lainkaan oikealla tiellä. Onneksi tuo herra mies on sen verran kätevä kaveri ja ymmärtää mua niin tämä on sujunut erittäin näppärästi.

Over ans out.

Ilahduta minua kommentilla...