Leffailta

Se olis taas huomenna perjantai ja viikonloppu. Tämä viikko on mennyt yllättävän äkkiä. Töissä oikeestaan mikään ei ole vastustanut vaan kaikki on menny ihan mukavasti. Varmaan nyt kun näin totean niin huomenna ei onnistu mikään, mutta sen voin laittaa perjantain piikkiin.

Ne jotka seuraa mua instagramissa huomas varmaan, että käytiin leffassa pitkästä aikaa. Käytiin katsomassa Deadpool kun kaikki on siitä niin puhunu. Yleensä en pidä elokuvista jotka hyppii noin paljon ajassa edestakaisin, mutta tässä se ei jostain syystä haitannu. Eli Kokkolalaisille tiedoksi, että se pyörii täällä ainaki Rexin kalenterin mukaan vielä viikonlopun sekä ensi viikon tiistain.
Olivat muuten uudistaneet sisäänkäynnin, tai siis se oli ihan uusi ovi mulle. Uudistus oli mielestäni erittäin positiivinen. Vaikka tuo nyt oli ehkä hiukan ahdas, kun meitä änki sinne monta pariskuntaa samaan aikaan, mutta muuten todella siisti! Tykkäsin.

Lauantaina olis vissiin suuntana Ylivieska ja höyrymiitti, en oo ikinä käyny tuollasessa tapahtumassa enkä kyllä Ylivieskassa muutenkaan pyöriny, ni siitä voi tulla ihan mielenkiintosta. Kateltiin jo, että missä käytäis syömässä kun suunniteltiin jo viime viikonloppuna, että oltais käyty romanttisella illallisella. Mutta siirrettiin se sitten tälle viikonlopulle.

Illanjatkoja!

Over and out.

 

Ilahduta minua kommentilla...