Laiskottelua

Jepualla oltu nyt sitte taas loppuviikko. Keskiviikko iltana taisin tänne tulla ja eilen sitte nukuin myöhään koiran kans ja se päivä meniki sitte vähän niinku löhöillessä. Käytiin Robbanin kans kaupungissa syömässä ja kattomas Henkan kämppää ku se on äsken muuttanu Nykaabiin. Illalla ku palasin tänne ni en kauaa istunu täällä vaan lähettiin sitte Robinin kans Oravaisiin käymään. Löysin sieltä Stefaninki ni istuttiin ja ihmeteltiin sen kans sitte loppu ilta. Ku tulin takas Jepualle ni täällä jo mies ja koira odotteliki mua, en tiedä kumpi oli enemmän innoissaan mun paluusta. Vähän sellanen fiilis että koira tykkäs enemmän, koska se ei ymmärtäny kuinka myöhään tulin.

Tänään en oo paljo mitään tehny, väsytti ihan jumalattomasti eilisen jälkeen. Puuhaillu koiruuden kans ja ihan vain hengaillu. Tajusin että maanantaina pitää töihin, mutta sainki kuulla että saan ihan tehdä omia töitä ni se piristi mukavasti. Oikeestaan odotan vähän töihinpaluuta, saapas vähän rutiinia elämään taas.

Ens viikonloppuna ois vissii tarkotus lähteä Härmään, en vieläkään tiedä miten meidän Jyväskylän reissun käy. Piti tosiaan asuntomessuillaki mukamas käydä mutta kuulostaa jotenki siltä että sinne ei keritä. Kundit nimittäin meinas että lähdettäis heti päivällä Härmään, sinee Power Truck Showhun ni ei siinä sitte paljo asuntomessuille kerkeä. Harmi sinäänsä sillä olisin kyllä halunnu nähdä ne kaikki ihanat sisustukset sielä. Mutta kerkesinhän mä Kalajoella käydä ni eiköhän se riitä sitte tälle vuodelle.

En tiedä yhtään mitä täällä on suunnitelmissa tänä iltana, jotain ne puhu että pitäis lattiaa laittaa tuolla talolla mutta en sitte perehtyny asiaan sen kummemmin. Tulin siihen tulokseen että sehän en ole minä joka sita laittaa, ni päätin että en sekaannu Sitähän pian joutuu töihin jos oikeen paljon alkaa kyseleen.
Vois vissiin suoristaa hiukset ja yrittää tehä jotain ruokaa tolle työläiselle joka (toivottavasti) tulee pian kotiin.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...